به وقت شام و لاتاری گیشه سینماها را در دست گرفتند
پیشتازی به وقت شام و لاتاری در جدول فروش سینماها
دو فیلم سینمایی به وقت شام و لاتاری با آغاز اکران در سینماهای کشور به فروش قابل ملاحظه ای دست یافتند و مخاطبان سینما از این دو فیلم روی پرده سینما استقبال کردند. جدول فروش فیلم های سینماهای کشور از پیشتازی دو فیلم به وقت شام و لاتاری در جدول فروش فیلم ها در سینماهای کشور خبر داد.
جدول فروش سینمای ایران در سال ۹۷ با اکران هفت فیلم به طور رسمی شکل گرفت و از ابتدای تعطیلات تغییرات نسبتاً کمی را با خود به همراه داشت تا آنجا که به محض پایان تعطیلات تغییراتی برجسته در صدر جدول بوجود آمد.
صدرنشینی به وقت شام و لاتاری در جدول فروش فیلم های سینما
فیلم کمدی مصادره ساخته مهران احمدی در روزهای تعطیلات نوروزی صدرنشنین سینماها بود اما با شروع سال کاری دو فیلم “به وقت شام” ساخته ابراهیم حاتمی کیا و “لاتاری” به کارگردانی “محمدحسین مهدویان” توانستند این اثر کمدی را پشت سر بگذارند.
زیبا کرمعلی و ساعد سهیلی در لاتاری
در آمار کلی نیز این رقابت در ایام اکران نوروزی به شدت مشاهده شد. بیشترین رقابت بین همین سه فیلم بود و سایر آثار با اختلافی قابل لمس رتبه های چهارم تا هفتم را در اختیار داشتند.
آنچه بیش از همه توجه را به خود جلب می کند موفقیت ویژه دو فیلم “به وقت شام” و “لاتاری” در میان آثار کمدی امسال است. موفقیتی که از لحاظ آماری به درستی می توان آن را پیگیری کرد.
به وقت شام ابراهیم حاتمی کیا
اکران نوروزی سال ۹۷ در خود سه اثر کمدی، سه فیلم جدی و یک انیمیشن را می دید. “مصادره”، “خرگیوش” و “لونه زنبور” نمایندگان سینمای کمدی در اکران سال ۹۷ هستند که تاکنون جمعاً موفق به فروشی معادل ۱۸٫۲۶۲٫۸۱۷٫۰۰۰ تومان شده اند.
در این میان سه فیلم جدی سینما نیز حضور دارند. البته در میان سه فیلم “به وقت شام”، “لاتاری” و “فراری”، فیلم فراری هیچ سهمی را در گیشه به خود اختصاص نداده است. دو فیلم به وقت شام و لاتاری در کل تاکنون ۱۸٫۹۳۶٫۹۹۹٫۰۰۰ تومان فروش داشته اند و در کنار آنها فراری آخرین ساخته داوودنژاد ۳۶۴,۴۳۸,۰۰۰ تومان فروخته است.
ساعد سهیلی و هادی حجازی فر در لاتاری
این دو فیلم با دو محوریت و موضوع متفاوت هر کدام تصویر تازه و بکری از قهرمان در سینما را برای مخاطبان ارائه دادند. تصویری که در انتها باعث تشویق و ایستادن مخاطبان در پایان هر دو فیلم منجر شد. پرداختن به مسائل روز خاورمیانه در “به وقت شام” و طرح کردن مشکلی اجتماعی و بین المللی در “لاتاری” از دلایل موفقیت های این دو فیلم هستند.