تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
1

شروط وزیر آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس

شروط وزیر آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس

وزیر آموزش و پرورش درباره شروط بازگشایی مدارس و آموزش حضوری در سال تحصیلی آینده توضیح داد.

شروط وزیر آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس

باشگاه خبرنگاران جوان: محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در برنامه تیتر امشب شبکه خبر درباره وضعیت بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید بیان کرد:همانطور که در اجلاس وزرای آموزش و پرورش مطرح شد، معلم و مدرسه جایگزین ندارد چراکه مدرسه تنها کارکرد آموختن ندارد بلکه بلوغ اجتماعی و نیاز دانش آموزان را برطرف می کند پس دنیا نشان می دهد که باید به سمت بازگشایی مدارس رفت.

حاجی میرزایی ادامه داد:جمع بندی جهانی این است که هر کاری می کنید مدارس را باز نگه دارید و من هم به ستاد ملی کرونا پیشنهاد دادم حتی اگر یک ساعت در روز می شود دانش آموزان را به مدرسه بیاوریم و امیدواریم در شروع سال تحصیلی جدید مدارس حضوری باشد.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به نگرانی والدین در این مورد گفت:بنده هم یک پدر هستم، دغدغه ها را درک می کنم و کاری بدون نظر مسئولان بهداشتی نخواهیم داشت؛ در شرایطی که مصونیت جمعی ایجاد شده باشد مدارس بازگشایی می شوند و اگر چنین شرایطی در مهر ١۴٠٠ نباشد روش غیرحضوری خواهیم داشت البته امیدواریم مسئولان کشور این شرایط را زودتر ایحاد کنند.

معلمان، تمام وقت درگیر آموزش هستند

او اظهار کرد:ارتباط با دانش آموزان از حیث پاسخ دهی به سوالات و آموزش پیچیده تر شده است و معلمان کار دشواری دارند، همچنین بستر فعلی آموزش مقید به زمان نیست و تمام وقت معلمان درگیر دانش آموزان می شود.

حاجی میرزایی ادامه داد:قبل ار کرونا خانواده ها تا این حد با تعلیم و تربیت همراه نبودند، اما اکنون مداخله و مشارکت بیشتر شده و شرایط متفاوتی رقم خورده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کتاب های درسی سال آینده مجهز به بارکد شدند، گفت:این امکان در امر تحصیل به دانش آموزان کمک می کند و قطعا اگر شرایط بازگشایی نباشد، بازگشایی نسبی راه حل بهتری است.

او تاکید کرد:با تمهیدات انجام شده به طور قطع مهر ۱۴۰۰ قوی تر و با برنامه بهتری نسبت به شهریور ۹۹ پیش خواهیم رفت.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در شرایط فعلی آموزش غیرحضوری همچنان مشکلاتی برای دانش آموزان وجود دارد، گفت:روش های قبلی مسبوق به سابقه بود، اما اکنون شرایط جدیدی داریم وسهم دانش آموزان هم در فراگیری علم افرایش پیدا می کند علاوه بر آن فعالیت هایی که در شبکه شاد داریم بسیار بالاست و گاه ترافیک شبکه داریم.

به گفته حاجی میرزایی البته از روزی که شاد فعالیتش آغاز شده است هفته به هفته شرایطش رو به بهبودی رفته است و سیر پیشرفت مشهود است.

بدون هماهنگی ستاد کرونا امتحان حضوری برگزار نمی کنیم

وزیر آموزش و پرورش درباره برگزاری آزمون پایان سال تصریح کرد:فقط پایه های نهم و دوازدهم به دلیل انجام هدایت تحصیلی و شرکت در کنکور سراسری آزمون حضوری دارند اما ممکن است با محدودیت های ستاد ملی کرونا مواجه باشیم در این شرایط زمان را به تاخیر می اندازیم و امتحان را در زمان دیگری خواهیم داشت، الان هم با ستاد ملی کرونا در ارتباطیم و بدون نظر آن ها تصمیم نخواهیم داشت.

او ادامه داد:تصمیم فعلی این است که آزمون ها در تمام دوره های تحصیلی بعد از عید فطر آغاز و قبل از انتخابات به پایان برسد و این شرایط تداوم دارد مگر اینکه اوضاع تغییر کند.

وزیر آموزش و پرورش در واکنش به سوال برخی دانش آموزان مبنی بر اینکه در مقابل آموزش مجاری چرا امتحان حضوری است، گفت:نگران دانش آموزان و اعتراضات بعد از آن هستیم، امتحان سراسری اطمینان بخش تر است و برای کاهش نگرانی خانواده ها قطعا می گوییم کنار آن ها هستیم و بدون نظر آن ها کار نخواهیم کرد.

نمی توانیم معلمان را همپای سایر کارکنان دولت در یک نظام حقوقی قرار دهیم

او درباره رتبه بندی معلمان تصریح کرد:در مجلس غالب نمایندگان پیگیر مطالبات هستند و امیدوارم فرایند کار در مجلس به سرعت طی شود.

به گفته حاجی میرزایی رتبه بندی با هدف ایجاد انگیزه برای معلمان است و بر این اساس فارغ از رتبه بندی که معمولا بر حسب مدرک تحصیلی در هر دستگاهی داریم؛ در این رتبه بندی صلاحیت های واقعی معلمان را شناسایی می کنیم، معلمانی که دانس آموزان را برای فردا تربیت می کند بنابراین هدف این رتبه بندی افزایش حقوق نیست.

وزیر آموزش و پرورش گفت:معلم کارمند نیست و نمی توانیم معلمان را همپای سایر کارکنان دولت در یک نظام حقوقی و پرداخت قرار دهیم، ابزار کار معلمان انسان ها هستند و اصلی ترین سرمایه خانواده ها به دست معلمان سپرده می شود پس باید به این قشر جایگاه ویژه ای داد و در حال تلاش هستیم تا معلمان از قانونی خاص برخوردار شوند.

آرامش در وضعیت جذب نیروی انسانی

حاجی میرزایی درباره جذب نیروی انسانی بیان کرد:در وضعیت نیروی انسانی به آرامش نسبی رسیدیم البته زمانی که ابتدای مسئولیتم در شهریور ٩٨ بودم بیش از ١٠٠ هزار نفر آموزشیار نهضت، مربی پیش دبستانی و نیروی خرید خدمات آموزشی داشتیم و در این مدت فعالیت ١٠٢ هزار ردیف استخدامی کردیم و آنچه که قانون برای این گروه ها تعیین تکلیف کرده بود اجرایی کردیم.

او ادامه داد:همه کسانی که وضعیت استخدامی شان قبل از ٩٢ بودند در حال تعیین تکلیف شدن هستند، تعداد آن ها ۵٧ هزار نفر است که از این تعداد حدود ٣٠ هزار نفر دیگر از نظر تعیین تکلیف باقی ماندند و آن ها هم در آینده نزدیک وضعیت شان مشخص است.

امتیاز آموزش وپروش برای معلمان خرید خدمات بعد از سال ۹۲

به گفته او بعد از سال ٩٢ آموزش و پرورش جذب حق التدریس نداشته است و خرید خدماتی داشتیم، اما قانون در قبال آن ها تعهد استخدامی ندارد و این افراد برای استخدام شدن باید مانند سایرین در کنکور سراسری یا آزمون استخدامی شرکت کنند، امتیازی که این ها دارند می توانند به میزان سال فعالیت در حرفه معلمی به سقف مجاز سنی شرکت در آزمونشان اضافه شود؛ مثلا اگر بقیه با ٢۴ سال سن مجاز به استخدام باشند اما اگر فردی خرید خدماتی ٢٨ ساله باشد و ۴ سال سابقه کار داشته باشد، امکان شرکت در آزمون استخدامی را دارد.

او درباره وضعیت معلمان دانشسرایی اظهار کرد:با همکاری دیوان عدالت کار حل شد، قبلا حکم وحدت رویه ای را دیوان صادر کرده بود که با همکاری دیوان عدالت این مشکل برطرف شد.

وزیر آموزش و پرورش درباره مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر جذب نیرو از دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی گفت:در شوای عالی انقلاب فرهنگی به دلیل اهمیت جایگاه رفیع معلمی صرفا افراد از طریق فراخوان عمومی جذب نیرو انجام شود و این موضوع به افزایش کیفیت حرفه معلمی کمک می کند.

حاجی میرزایی با قدردانی از همه کسانی که در امر آموزش مشارکت داشتند، بیان کرد:در شرایط کرونا والدین هم همکاری خوبی با مدارس داشتند و از آن ها هم تشکر می کنم.

انتهای پیام/م

 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=93598

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0