کشف فسیل ۹۰٫۰۰۰ ساله انسان در عربستان + تصاویر
قدیمی ترین فسیل انسان این بار در جایی بیرون از قاره آفریقا کشف شد و همین دلیلی است بر اثبات فرضیه مهاجرت چند هزار ساله انسان از قاره آفریقا.
The Oldest Human Fossil Outside Africa Found In Saudi Arabia, And It’s 90,000-Year-Old
براساس گزارشات بقایای قدیمی ترین فسیل مربوط به انسان در شبه جزیره عربستان کشف شد اما قدمت این فسیل در وب سایتهای مختلف متفاوت اعلام شده است به طوریکه تلگراف قدمت فسیل را ۸۵ هزار سال و inverse.com 88 هزار سال عنوان کرده است درحالیکه میرر و ایندین تایمز با انتشار مدارکی قدمت بقایای اسن فسیل را ۹۰٫۰۰۰ سال اعلام کرده اند.
کشف اولین بقایای فسیلی گونه انسان نوین (هومو ساپین) در عربستان سعودی نظریه غالب در مورد مهاجرت انسان های مدرن از قاره آفریقا را به چالش کشیده است و فرضیه ی اینکه انسان ۲۰ تا ۲۵ هزار سال زودتر از آنچه تاکنون تصور می شد از قاره آفریقا مهاجرت کرده است را تقویت می کند. فسیل کشف شده یک استخوان فالانکس است به طول ۳٫۲ سانتی متر .
طبق گزارشات قبلی درمورد نظریه نظریه «خروج از آفریقا» در مورد خاستگاه انسان امروزی دانمشندان اعلام کرده بودند که انسان مدرن اصالتا اهل قاره آفریقا هستند و چندین هزار سال پیش یعنی حدود ۶۰ هزار سال پیش از این قاره مهاجرت کرده اند. فسیل کشف شده مربوط به انگشت انسانی بوده است که بیش از ۸۵ هزار سال پیش در صحرای نفوذ ساکن بوده است.کشف این بقایای فسیل می تواند ثابت کند که این صحرای خشک عربستان سعودی در گذشته دریاچه و علفزار بوده است.
پیش از کشف بقایای فسیلی انسان نوین در صحرای نفوذ بیش از ۸۰۰ فسیل حیوانی پیدا شده بود. از جمله حیواناتی که بقایای فسیلی آنها در این محل کشف شده بود می توان به آهو، اسب آبی و گاو وحشی اشاره کرد.
منبع : namnak.com
حتما بخوانید : زلزله امروز شهرهای شمالی اردبیل را لرزاند
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=42870
- 372 بازدید
- بدون دیدگاه