تاریخ : سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Tuesday, 7 May , 2024
0

رستوران عجیب و غریب +۱۸ + تصاویر

رستوران عجیب و غریب +۱۸ + تصاویر

رستورانی با عجیب ترین قوانین در زندان بریکستون که در جنوب پایتخت انگلیس قرار دارد. این رستوران توسط سازمان خیریه “کلینیک” با همکاری زندان های “کاردیو” و “های داون” در لندن افتتاح شد.

رستوران عجیب و غریب +۱۸ + تصاویر

در دنیایی که ما زندگی می­ کنیم همه چیز می ­تواند عجیب به ­نظر برسد،حتی رستوران­ ها ! امروزه ایده رستوران­ های طرح­ دار آنقدر پرطرفدار شده که در جای جای کره زمین رستوران­ های خاص مختلفی،یکی پس از دیگری افتتاح شده ­اند و این غذاخوری­ ها نه به خاطر غذاهایشان،بلکه به­ خاطر محیط،ویژگی­ های خاص و قوانین خاص مورد توجه قرار می­ گیرند، هرکدام از این غذاخوری­ ها ایده­ای بکر پشت طراحی خود دارند و همین ایده است که بیش از هر عامل دیگری برایشان جذب مشتری می­ کند.

رستوران محلی است که افراد  برای کسب آرامش و صرف غذا به آن مراجعه می کنند و معمولآ به دنبال رستورانی مناسب و دنج هستند به همین منظور انتخاب در میان تعداد زیادی رستوران سخت می شود ولی گاهی اوقات بعضی رستوران ها به قدری عجیب و معروف هستند که افراد را جذب خود می کند و به راحتی دیده می شود.

موسسه ای به نام کلینک در اقدامی مبتکرانه رستورانی در یکی از زندان های لندن افتتاح کرده است.این رستوران پشت میله های زندان “بریکستون” قرار دارد.کلمه زندان که شنیده میشود نا خود آگاه همه ذهن ها به سمت خلافکارها،دیوارهای بلند،زندانیان خسته و… می رود.البته این تصور تصور کاملاً درستی است. اما گاهی نیز تصاویری از زندان ثبت می شود که با معنایی که از زندان در ذهن مان داریم کاملآ فرق دارد.این موسسه با این ابتکار و افتتاح این رستوران عجیب و غریب سعی بر بازپروری زندانیان دارد و قصد دارد بازگشت مجرمان به زندگی تبهکارانه را در این کشور کاهش دهد.

در ادامه بخشی از مقررات ورود به یکی از عجیب ترین رستورانهای دنیا که داخل برخی از زندان های انگلیس ساخته شده است را می خوانید.
این موسسه با هدف کاهش بازگشت دوباره زندانیان به بزهکاری و ارتکاب جرائم در صدد انجام این طرح برآمده است و تاکنون سه رستوران در زندان های بریتانیا راه اندازی کرده است.جدیدترین رستوران “لندن” نام دارد و در جنوب این شهر در زندان “بریکستون” در فوریه ۲۰۱۴ افتتاح شد. سیم های خاردار، نگهابانان، سگ های پلیس و دوربین های مدار بسته این رستوران را در پشت دیوارهای پولادین ضخیم دربرگرفته است.دو شعبه دیگر از این رستوران های زنجیره ای در زندان های “کاردیف” در “ونام یلز” و “های داون” در “ساری” واقع شده است.

رستوران تبهکاران

رستوران تبهکاران و زندانیان

ورود به این رستوران های زنجیره ای از دوشنبه تا جمعه هر هفته برای صرف صبحانه و ناهار برای عموم آزاد است. کریس مور، مدیرعامل موسسه خیریه کلینک می گوید:اتفاقی که افتاده، بسیار فراتر از افتتاح یک رستوران معمولی است. این ابتکار راه حل معتبری است برای مشکل بزرگ کمبود مهارت زندانیانی که بزودی آزاد می شوند.در این طرح علاوه بر آماده سازی زندانیان، موقعیتی ایجاد می شود که مردم عادی با زندانیان در تماس باشند و از این طریق می توانیم شرایط واقعی برخورد مردم عادی با یک سابقه دار را تجربه کنیم.

رستوران مخصوص زندانیان

 

از آنجا که خوردن غذا در زندان نیاز به  شرایط امنیتی ویژه ای دارد، بنابراین این موضوع قطعا کمی پیچیده و دشوار خواهدبود و مشتریان باید برای خوردن ناهار یا صبحانه در این رستوران از ۷۲ ساعت قبل باید میز خود را رزرو کنند.
همچنین مشتریان باید بالای ۱۸ سال داشته باشند و تحویل تلفن همراه هنگام ورود به رستوران الزامی است.
در رستوران “لندن” غذاهای متنوع و مجلل سرو می شود. در فضای داخلی رستوران ۵ اتاق وجود دارد که به جلسات کاری اختصاص یافته و شرکت های مختلف می توانند جلسات خود را در آن برگزار کنند. در رستوران سرآشپز، کمک آشپزها، خدمه رستوران و گارسون ها همه از محکومان هستند اما این تنها ویژگی منحصر به فرد این رستوران نیست.

رستوران باورنکردنی

رستورانی عجیب

“ورود افراد زیر ۱۸ سال به این رستورانها ممنوع است”
مهمانان برای ورود به رستوران، باید گذرنامه یا کارت شناسایی معتبر همراه داشته باشند. ورود تلفن، دوربین فیلمبرداری و عکسبرداری، کیف های بزرگ، لپ تاپ و اشیای تیز به داخل محوطه زندان و رستوران ممنوع است.
برای پرداخت صورتحساب نیز قوانین خاصی وجود دارد. هیچ کس اجازه ندارد بیش از ۸۱ دلار پول نقد همراه داشته باشد. پرداخت پول غذا یا به صورت پیش پرداخت یا از طریق چک انجام می شود.
همه مهمانان قبل از ورود انگشت نگاری و از آنها عکس گرفته می شود. علاوه بر این، بازرسی معمولی جزئی از برنامه روزانه رستوران برای مهمانان است. در دفترچه راهنمای رستوران توضیح داده شده که مهمانان با یک بازرسی کمی پیچیده مانند آنچه در فرودگاه رایج است، رو به رو خواهند شد.
اما به نظر می رسد این سختگیری غیرمعمول برای ورود به یک رستوران، مردم را از این محل دور نکرده بلکه آنها برای رفتن به آنجا مشتاق تر شده اند. سال گذشته میلادی ۱۲ هزار نفر برای صرف ناهار و صبحانه به این رستوران مراجعه کردند.
موسسه خیریه کلینک سال ۲۱۱۹ کار خود را آغاز کرد. ایده اصلی این کار متعلق به آلبرتو کریشی، سرآشپز رستوران میرابل لندن بود که از سال ۲۱۱۸ مطرح شد. او اکنون مدیر آموزش این پروژه است.
آشپزها و خدمه ای که در این رستوران مشغول کار هستند، بین شش تا ۱۸ ماه از حبس شان باقی مانده است. آنها در رستوران شغل تمام وقت دارند، یعنی ۴۱ ساعت در هفته کار می کنند و تحت نظارت مرکز اصناف فنی شهری آموزش می بینند و در بخش های نظافت، ارائه خدمات و آماده سازی غذا مهارت کسب می کنند.
قرار است ظرف ۳ سال آینده تعداد این رستوران ها به ۱۰ شعبه برسد. به گفته مور، مدیرعامل موسسه خیریه کلینک، این موسسه قصد دارد با همکاری ارگان های دیگر ۱۰ مرکز آموزش را نیز برای زندانیان سراسر بریتانیا راه اندازی کند. این پروژه قرار است تا سال ۲۱۱۷ تکمیل شود. بنابراین دست اندرکاران پروژه بسختی مشغول کار هستند.
به نقل از آمار رسمی سال ۲۱۱۱، ۵/۱۲ درصد افرادی که برنامه کلینک را پشت سر گذاشته دوباره مرتکب جرم شده اند در حالی که متوسط برگشت به جرم در کشور بریتانیا بیش از ۴۹ درصد است، اما این برنامه برای مجریان آن ارزان تمام نشده است.
غذاها تا جایی که امکان دارد از مواد اولیه تولید داخل زندان مانند سبزی تهیه می شود. این زندان ها پروژه های آموزش مزرعه داری و باغبانی هم دارند که زندانیان در آن کار می کنند.
“سیم های خاردار، نگهابانان، سگ های پلیس و دوربین های مدار بسته این رستوران را در پشت دیوارهای پولادین ضخیم دربرگرفته است.”
غذاهایی که در رستوران سرو می شود، فصل به فصل تغییر می کند و منوی جدیدی در رستوران ارائه می شود. مثلا غذاهایی که در این فصل از سال در رستوران زندان بریکستون سرو می شود، خرچنگ دودی، نان شیرین، ماهی رول، میکس سبزیجات، قارچ وحشی جنگلی، کنگر فرنگی و لازانیا و گوشت است.
درانگلیس رستوران های دیگری هم وجود دارد که به صورت خیریه و برای مصالح جامعه کار می کنند. مثلا سال ۲۱۱۲ جیمی اولیویه ۱۵ رستوران در لندن باز کرد که در آن به افراد جوان بیکار آموزش آشپزی می داد و آنها را به کار می گرفت. همچنین رستوران های موسوم به بریج به افراد بی خانمان کمک می کند و به آنها آموزش می دهد، اما هزینه اداره این خیریه ها بسیار بالاست. برای نمونه رستوران هوکستون سال ۲۱۱۴ در لندن افتتاح شد اما سال ۲۱۱۲ به دلیل مشکلات مالی تعطیل شد.
کلینک فعلا در زمینه زندانیان کار می کند و برنامه ای برای گسترش فعالیت خود در دیگر حوزه ها ندارد.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=31437

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0