تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024
1

خطر پنهان کلاس های آنلاین برای بچه ها

خطر پنهان کلاس های آنلاین برای بچه ها

استفاده از گوشی هوشمند در کلاس های مجازی عوارضی را به همراه خواهد داشت، عوارض جدی که برای کودکان دانش آموز مشکل آفرین خواهد شد.

خطر پنهان کلاس های آنلاین برای بچه ها

آسیب چشمی استفاده زیاد از گوشی هوشمند در کلاس های آنلاین

ورود گوشی های هوشمند و سایر رسانه ها تحولات عظیمی در زندگی انسانها ایجاد نموده است. در دوران همه گیری بیماری کرونا که محصلان امکان حضور در مدارس و مراکز علمی و… را نداشتند، گوشی های هوشمند و سایر رسانه ها سبب شد که این عزیزان از تحصیل جا نمانند اما نگاه کردن طولانی مدت به صفحه تلفن همراه، لپ تاپ یا تبلت و… ممکن است زمینه انواع اختلال بینایی را در افراد به خصوص نوجوانان ایجاد نماید. در ادامه این بخش از بهداشت و سلامت نمناک به یکی از آسیب های چشمی که استفاده زیاد از موبایل و… ایجاد می کند، می پردازیم.

نزدیک بینی چشم در کمین کودکان و نوجوانان

به تازگی آمار نشان میدهد که استفاده از کامپیوتر و موبایل خطر نزدیک بینی را در نوجوانان افزایش داده است. استفاده از صفحات الکترونیکی مانند تلویزیون، موبایل، کامپیوتر، تبلت و لوازم این چنینی در افراد جوان باعث ایجاد مشکلاتی شده است و خطر ابتلا به نزدیک بینی را در کودکان و نوجوانان بالا برده است.

ضرر استفاده از موبایل

تحقیقات روی میلیون ها کودک در سراسر جهان که مدت زمان زیادی را صرف یادگیری درس های شان در گوشی های موبایل و صفحه تلویزیون می کنند، انجام شده است و نشان می دهد که خطر افزایش ابتلا به نزدیک بینی و یا افزایش شدت آن در بین آنان بالا رفته است.

این آزمایش ها در کشور های بزرگی مثل سنگاپور، استرالیا، چین و بریتانیا انجام شده است و متخصصان زیادی روی آن نظارت کرده اند. بیش از ۳ هزار مطالعه روی این کودکان انجام شده که بین سه ماه تا ۳۳ سال سن داشتند.

بعد از اینکه نتایج را به صورت ترکیبی تجزیه و تحلیل کردند، به این نتیجه رسیدند که استفاده زیاد از صفحات الکتریکی مانند نگاه کردن به صفحه موبایل، ۳۰ درصد خطر نزدیک بینی را بالا برده و استفاده زیاد از کامپیوتر هم این خطر را تا ۸۰ درصد بالا می برد.

مضرات کلاس آنلاین

شیوع کرونا هم باعث مجازی شدن کلاس های درس و مدارس شده و همه این ها باعث می شود که کودکان بیشتر در معرض استفاده از این وسیله ها قرار بگیرند. در شرایطی که چاره ای جز حضور فرزندانمان در کلاس های مجازی و استفاده از کامپیوتر و گوشی موبایل نیست پس بهتر است فواصل استفاده از این لوازم را کنترل کنیم و اقداماتی مثل ورزش های چشمی و تغذیه مناسب برای تقویت بینایی را بیشتر از قبل لحاظ کنیم.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=117226

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0