رفتارهای مناسب هنگام ملاقات با بیمار در بیمارستان
“صدای خود را پایین بیاورید ” “بیرون منتظر باشید” “پایان ملاقات در ساعت ۴ می باشد” شاید بیمارستان یکی از موسسات و محفل های پر قانون باشد که تا بحال دیده اید . شما چگونه به عیادت و ملاقات بیمار خود در بیمارستان می روید ؟
مراکز پزشکی قوانین خاصی را برای سهولت و راحتی پزشکان ، پرستاران ، بیماران و خانواده ها در بیمارستان را فراهم آورده اند ، هدف نهایی این قوانین حفظ نظم در لحظات و موقعیت های بد و پر استرس می باشد . آنچه که بسیاری از مردم در حین عیادت از بیمارانشان فراموش می کنند ، قوانین خاص بیمارستان می باشد که آنها در این حین فراموش می کنند و شروع به انجام کارهای خود می کنند و باعث عدم تمرکز پزشکان و پرستاران می شوند . در این بخش از نمناک قصد داریم شما را با توصیه هایی برای ملاقات بیماران در بیمارستان آشنا سازیم برای آشنایی با برخی نکات مهم در این زمینه حتما بادقت مطالعه کنید.
۱-در هنگام ملاقات بیمار با صدایی آرام صحبت کنید :
این قانون ممکن است بسیار ساده بنظر برسد اما وجود سکوت و آرامش برای بیماران و پزشکان و پرستاران یک قانون عالی و مطلوب است که همیشه باید برقرار باشد .
گاهی ممکن است که یک صدای بلند باعث پرت شدن حواس پزشک در اتاق عمل شود و باعث مشکلات جدی شود که ممکن است جبران آن بسیار سخت و یا در گاهی اوقات غیرقابل جبران باشد .این قانون نه تنها در بیمارستان ها است بلکه در تمام موسسات دیگر نیز هست و باید از آن بطور کامل تبعیت کرد .در هر حال تبعیت از این قانون در بیمارستان ها جز اصول است و باید این قانون را کاملا رعایت نمایید .
۲-حداکثر سازی بهداشت :
کلینیک ها و بیمارستان ها فضاهای بسته ای هستند که تعداد زیادی افراد بیمار و ویروس ها و باکتری ها در آن وجود دارند . در کل این فضاها پر از بیماری ها می باشد و باید برخی اصول را رعایت نمایید تا آسیبی به شما وارد نشود و آنها عبارتند از موارد زیر :
۱-قبل از تماس فیزیکی با بیمار دستان خود را با الکل ضدعفونی نمایید .
۲-قبل از ضد عفونی مرحله دوم به هیچ وجه دستتان را بر روی دیگر اعضای خود مانند بینی ، صورت و … نمالید .
۳-علاوه بر نکات بالا ، این بد نیست که پس از تماس فیزیکی با بیمار ، تلفن همراهتان را نیز ضدعفونی نمایید و قبل از خوردن غذا نیز دستان خود را شستشو دهید .
هدف از تمام استراتژی های بالا مانع انتقال آلودگی ها و ویروس ها به داخل بدن می باشد .
۳-از بحث های جدی خودداری نمایید :
زمانیکه شما وارد اتاق می شوید مشاهده می کنید که اتاق پر از استرس و اضطراب می باشد و نباید شروع به بحث های جدی که ممکن است در جو اتاق تنش ایجاد نمایید کنید . از بحث هایی همانند بحث های سیاسی ، دینی و دیگر بحث های این چنینی خودداری نمایید تا هیچ گونه مشکل و واکنش عصبی ایجاد نشود .
اگر اختلافات خانوادگی دارید ، باید آنها را در مکانی جز بیمارستان رفع نمایید تا آرامش را در بیمارستان برهم نزنید .
۴-بیمارستان ها جای مناسبی برای کودکان نیست :
بیمارستان ها کمی سرد ،کسل کننده و فضایی آرامی هستند که برای کودکان مناسب نیست و وجود آنها در بیمارستان می تواند باعث عاصی کردن بیماران و دیگر افراد در آنجا شود . به طور کلی فضایی که ۳ویژگی را داشته باشد برای کودکان خوشایند نیست و آنها علاقه ایی به آنها نشان نخواهند داد .
اگر فرزند صبور ی دارید و می دانید که باعث عاصی کردن دیگران نخواهد شد می توانید آنها را در این صورت به بیمارستان ببرید .
ریسکی که شما می کنید و فرزند خود را به بیمارستان می برید ، این است که کودکان بیشتر در معرض این ویروس ها قرار دارند و می توانند زودتر از بقیه افراد دچار این مشکلات و ویروس ها شوند .
علاوه بر نکات بالا ، این احتمال نیز وجود دارد که فرزند شما به سرعت در این فضا کسل خواهد شد و ممکن است بخوابد و از این جهت که بیمارستان فضایی آلوده دارد خوابیدن فرزندتان ممکن است باعث بروز برخی مسائل شود .
۵-در هنگام ملاقات بیمار صبور باشید :
این گزینه نیز یکی دیگر از گزینه های اصلی در هنگام ملاقات بیمار در بیمارستان می باشد که شما ملزم به رعایت آن هستید .
در صورت عدم رعایت این قانون شما تنها کارکنان و پزشکان را عصبی خواهید کرد . تنها چیزی که شما نیاز دارید ، آنچه شما نیاز دارید آرامش و تمرکز است .
فقط یک پزشک می تواند روزانه چندین بیمار را ویزیت کند و به همین دلیل باید با پزشکان با نهایت آرامش مکالمه داشته باشید تا آنها را عصبی ننمایید .
یکی دیگر از رفتارهای نامناسب ، بد رفتاری با پرستاران می باشد که باعث عدم تمرکز آنها می شود .
تمام مراحل و نکات بالا را در هنگام رفتن به بیمارستان رعایت نمایید تا مشکلی نه برای شما ایجاد شود ونه برای اطرافیانتان و با این کار شما به درمان بیماران نیز بیشترین کمک را خواهید کرد .
منبع : namnak.com
حتما بخوانید : ۷ پشیمانی زوجین در زندگی مشترک
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=67384
- 494 بازدید
- بدون دیدگاه