تاریخ : پنجشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 28 March , 2024
1

بینا شدن زن نابینا بعد از ۴۰ سال با دندانش! + عکس

بینا شدن زن نابینا بعد از ۴۰ سال با دندانش! + عکس

بینا شدن نابینا آن هم با استفاده از جراحی که دندان در آن نقش مهمی دارد در نوع خود بینظیر بود ، زنی که سالها پیش بینایی خود ر از دست داده بود با کم عضو دیگرش دوباره دنیا را دید.

بینا شدن زن نابینا بعد از ۴۰ سال با دندانش! + عکس

بینا شدن مادربزرگ ۶۵ ساله نابینا بعد از ۴۰ سال

بینا شدن نابینا با کمک دندان! “هونور داویس” در سن ۲۶ سالگی بینایی خود را به دلیل اختلال و مشکل نادر پوستی و چشم از دست داد اما در کمال حیرت یک جراحی پیشرفته و پس از کاشت قسمتی از دندان او داخل چشمش توسط پزشک متخصص بینایی اش را بعد از ۴۰ سال به دست اورد.
Blind grandmother, 65, will be able to SEE for the first time in 40 years – following pioneering surgery using her TEETH
 
بینا شدن نابینا

بینا شدن نابینا بعد از ۴۰ سال با کمک دندانش

ماجرای نابینا و بینا شدن مادربزرگ ۶۵ ساله

خانم داویس می گوید:برایم دیدن دوباره دنیا یک رویای دست نیافتنی بود اما محقق شد و توانستم با کمک دندانم باز هم بینایی داشته باشم . “هونور” اهل ایرلند شمالی برای اولین بار زمانی متوجه اختلال بینایی اش شد که تصویر دختر ۶ ساله اش را تار و کم رنگ می دید در ان هنگام پزشک به او گفت که دچار اختلال و بیماری به نام “استیون جانسون” شده است.
 
سندرم استیون جانسون چیست؟  
سندرم استیون جانسون  یک بیماری نادر در پوست و مخاط بدن است که بر اثر عفونت یا داروهای آلرژی زا ایجاد می شود. علت اصلی ابتلا به این سندم واکنش های آلرژیک به داروهایی مانند سولوفنامید، هیدانتوئین، آلوپورینول و..  است. همچنین عفونت های لنفاوی، مایکوپلاسمایی یا باکتری های دیگر می توان دلیل این بیماری باشد.
 

چطور با کمک دندان زن نابینا بینایی خود را به دست اورد؟

دندانی که در این جراحی مورد استفاده قرار می گیرد تغییر شکل داده و به شکل چنگکی در قسمت هسته ای لنز طبی قرار گرفته و آن را نگه می دارد.پزشک به دلیل احتمال پس زده شدن بافتهای پلاستیکی ازنسوج دندانی استفاده یم کند.
 
لنز مورد نیاز نیز با استفاده از کاشت قسمتی از پوست داخلی گونه بیماری درون چشم نابینا به وجود آمد. این سلولهای پوستی به مدت چند ماه درون چشم وی قرار گرفتند تا زمانی که سلولهای جدیدی با نیاز خونی مستقل در چشم به وجود آمدند. در نهایت چنگک ساخته شده از دندان در پشت این سلولها جاسازی شد و قسمتی از سلولهای پوستی از چشم خارج شدند تا جای کافی برای شکل گیری سلولهای جدید فراهم آید.
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=48658

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0