تاریخ : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 24 April , 2024
2

رویدادهایی که جهان را تغییر دادند

رویدادهایی که جهان را تغییر دادند

در طول قرن ها و دهه های گذشته از عمر کره زمین، اتفاقات بزرگی رخ دادند که توانستند در ساختار سبک زندگی جهانیان به میزان بسیار زیادیی موثر واقع شوند.

رویدادهایی که جهان را تغییر دادند

این رویداد های مهم کل جهان را تحت تاثیر قرار دادند

 تاریخ  پر از اتفاقات عجیب و غریب است که باعث شده انسان ها در کل جهان با مشکلاتی مواجه شوند و تحول خاصی در تاریخ کل دنیا ایجاد شود. این رویداد ها باعث یک انقلاب در مردم شدند و تغییراتی را در کل جهان ایجاد کردند که در این قسمت از گوناگون نمناک قصد داریم بزرگترین رویداد های تاریخی که تمام جهان را تحت تاثیر خود قرار دادند، را برای شما شرح دهیم. لیست ارائه شده میتواند تمام رخدادهای مهم را در بر نداشته باشد اما موارد خاصی را به شما خواهد گفت.

حمله آلمانی ها

در اول سپتامبر سال ۱۹۳۹ ارتش نازی آلمان توسط هیتلر به هلند تجاوز کرد. این حمله اتفاقات بسیار جبران ناپذیری را رقم زد که اروپا و  انگلستان بزرگ در آن درگیر بودند.

آلمان نازی

حمله به پرل هاربر

این حمله در صبح یکشنبه ۷ دسامبر سال ۱۹۴۱ اتفاق افتاد که در آن نیروهایی وارد کشور شدند و خودشان را نزدیک اقیانوس آرام کردند. اولین بمب هسته ای به انفجار درآمد و خسارت جبران ناپذیری را وارد کرد.

اختراع بمب

بمب اتمی که در آمریکا برای پاسخ به حمله آلمانی ها تولید شد، یک اختراع بزرگ و یک تحول بزرگ در کل دنیا محسوب می شود. سپس بعد از آن تکنولوژی های هسته ای را برای تولید سلاح ایجاد کردند.

اولین اتومبیل که به تولید انبوه رسید

فورد مدل T اولین اتوموبیلی بود که به تولید انبوه رسید وبه عنوان اولین سیستم تولید انبوه در دنیا، انقلابی در صنعت و اقتصاد ایجاد کرد که امروز همه ی ما شاهد آن هستیم.

فورد مدل تی

بمب اتمی

هیروشیما بمب اتمی آمریکا بود. هیروشیما در سال ۱۹۴۵ باعث شد که ژاپن خسارت جبران ناپذیری دید و در این بمب هیروشیما و ناگازاکی، حدوداً بین ۱۲۹ هزار و ۲۲۶ هزار انسان کشته شدند.

هواپیمای بدون سرنشین

در دهه ۸۰ ایده ساخت هواپیمای بدون سرنشین به ذهن رسید، اما نخستین آزمایش پروازی آن تا سال ۱۹۹۴در صحرای موهاوی انجام شد. این نخستین مورد از انواع ماشین است که می تواند به جای انسان بجنگد و در کارهایی جز جنگ مانند سرگرمی و حمل ونقل و رساندن بسته پستی هم به کار بیایند.

ریختن دیوار برلین 

دیوار برلین در سال ۱۹۶۱ به طور کامل ساخته شد که سمبل قدرتمندی بود اما در نهایت از هم پاشید و فرو ریخت. این اتفاق در ۹ نوامبر سال ۱۹۸۹ رخ داد.

دیوار برلین

حمله ۱۱ سپتامبر

در ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ دو هواپیما وارد یک مرکز تجاری بزرگ شدند و بیش از ۳ هزار نفر کشته شدند و این بزرگترین حمله تروریستی در کل تاریخ بشر محسوب می شود.

افسردگی عظیم 

هنگامی که استاک مارکت در سال ۱۹۲۹ تخریب شد، کشورآمریکا وارد دوره ای از افسردگی بزرگ شد. میلیون ها دلار خسارت داده شد، بانک ها بسته شدند و ۱۵ میلیون آمریکایی بیکار شدند و همین باعث شد که مردم با یک افسردگی شدید مواجه شوند که همگانی بود.

تلگراف

تلگراف از مهمترین اختراعات بشر در زمینه ی ارتباطات است که در سال۱۸۳۷ توسط چالز واتسون و ویلیام کوک به عنوان اولین وسیله ی ارتباطی الکترونیکی ساخته شد. 

تلگراف

ساخت اولین کامپیوتر 

یک گروه بریتانیایی در طول جنگ جهانی بعد از شکست نازی ها اولین کامپیوتر را طراحی کردند. البته این کامپیوتر خیلی پیشرفته نبود اما عامل تحولات بزرگی شد. 

جنگ سرد 

جنگ جهانی دوم تمام شد اما جنگ سرد تازه شروع شده بود. اروپا در قسمت شرق و غرب درگیر شده بود و همین منجر به تحریک ایجاد جنگ جهانی سوم هم شد و این کشور ها را در خطر زیادی قرار داد. 

شکست کمونیسم 

اتحادیه جماهیر شوروی اولین ماهواره خود را به فضا فرستاد و این باعث شد که بین این ملیت و آمریکا رقابت بسیار بزرگی شکل بگیرد و هر کدام می خواستند تا در پیشرفت تکنولوژی سرامد باشند. همین باعث تغییرات زیاد و پیشرفت های چشمگیری مثل فرستادن بشر به کره ماه شد. 

اسپوتنیک

اشعه ایکس

امروزه از اشعه ایکس بیشتر برای عکسبرداری از اعضای داخلی بدن استفاده میشود.ویلیام رونتگن فیزیکدان آلمانی، در سال ۱۸۹۵ امواج ایکس را کشف کرد و با این کشف به بشریت خدمت نمود. 

رشته های مارپیچ DNA 

DNA، امروزه موضوع مهمی در علم، صنعت و حتی مسائل امنیتی محسوب میشود. DNA توسط آقایان کریک و واتسون در سال ۱۹۵۳ مورد توجه قرار گرفت و آنها با آزمایشات خود پرده از این راز بزرگ برداشتند.

اختراع اینترنت 

اختراع اینترنت یکی از تحولات بزرگی بود که در سال ۱۹۶۰ توسط آمریکایی ها اتفاق افتاد و از طریق آن توانستند ارتباطی بین شبکه های کامپیوتری ایجاد کنند و این سیستم کم کم گسترده شد و به کشورهای دیگر هم وارد شد. کمی بعد از آن، ایمیل، روزنامه دیجیتالی، خرید آنلاین و وبسایت های تولید ویدیو هم روی کار آمدند و همه چیز تحت تحول بسیار زیاد و سریع قرار گرفت.

اینترنت

اختراع جی پی اس

جی پی اس یکی دیگر از تحولاتی بود که زمینه سازی آن در طول جنگ جهانی دوم اتفاق افتاد و این کار از طریق یک سیستم رادیویی به انجام رساندند. کمی بعد از آن بلوتوث و وای فای هم اختراع شد.

جنبش حقوق متمدنانه 

این جنبش اساساً بین سال های ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۰ اتفاق افتاد و آمریکایی_ افریقایی ها را مجاب کرد تا به دنبال حقوق خودشان بروند و اعتراض کنند که باعث ایجاد تحولات بزرگی در آمریکا و کل دنیا شد.

موتور بخار

 موتور بخار که مشکل بحران انرژی این روزگار را تا حدودی حل کرده است ،در سال ۱۷۱۲ توسط توماس نیوکامن اختراع شد.

موتور بخار

جنبش حقوق زنان 

این جنبش هم باعث شد که زنان و مردان به حقوق یکسان خود پی ببرند و به دنبال ایجاد یک نوع آزادی برای زنان بودند. به عنوان مثال فرصت مبارزه را برای مردان و زنان یکسان می دانست. همچنین برای زنان این حق را قائل بود که خودشان تصمیم شخصی در مورد پول و کارشان بگیرند و کسی نخواهد آن ها را مدیریت کند.

فرود آمدن روی کره ماه 

آپولوی ۱۱ سفینه فضایی بود که اولین بار روی کره ماه فرود آمد. نیل آرمسترانگ در ۲۰ جولای سال ۱۹۶۹، کسی بود که برای اولین بار پا به کره ماه گذاشت و  قدرت تکنولوژی را به کل دنیا نشان داد.  

پنی سیلین، اولین آنتی بیوتیک کشف شده در دنیا 

الکساندر فلمینگ در سال ۱۹۲۸ پنی سیلین، اولین آنتی بیوتیک کشف شده در دنیا را از هاگهای جمع شده ی قارچ (یا همان کپک) کشف کرد. با کشف پنی سیلین میلیون ها بیمار و مجروح جنگی از مرگ حتمی نجات پیدا کردند. 

پنی سیلین

امضای عنوان IX 

این امضا در سال ۱۹۷۲ انجام شده و هر گونه تبعیض جنسیتی را در مدارس محاکمه می کرد و حرف آن این بود که هیچ انسانی در دنیا به خاطر جنسیتش نباید از هیچ کدام از شرایط محروم بماند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=116440

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0