تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024
0

بیوگرافی کامل “حسین سحرخیز”

بیوگرافی کامل “حسین سحرخیز”

حسین سحرخیز در فیلم هوش سیاه و گذرگاه مرزی هنرنمایی کرده است . بیوگرافی کامل “حسین سحرخیز” را می توانید در بخش بیوگرافی بازیگران سایت نمناک مشاهده نمایید.

بیوگرافی کامل “حسین سحرخیز”

بیوگرافی حسین سحرخیز


  •  نام :حسین
  • نام خانوادگی :سحرخیز
  • تولد :۲۵ تیر ۱۳۳۳
  • پیشه :بازیگر و کارگردان
  • سالهای فعالیت :از ۱۳۵۴ تاکنون
  • وضعیت تاهل :متاهل
  • همسر :نرگس راسخ
 
حسین سحرخیز
حسین سحرخیز
 

حسین سحرخیز در سال ۱۳۳۳ در تهران متولد شد. از سال ۱۳۵۴ به عنوان بازیگر وارد عرصهٔ هنر تئاتر گردید. از سال ۱۳۵۸ به جمع بازیگران تلویزیونی پیوست و از سال ۱۳۷۲ به سینما راه یافت. سحرخیز از سال ۱۳۶۸ تا سال ۱۳۷۲ برای معالجات خود در خارج از کشور از صحنهٔ فعالیت های هنری به دور افتاد. او در سال ۱۳۶۷ موفق به کارگردانی سریال تلویزیونی به نام آخرین روز تابستان گردید و در طول فعالیت خود در عرصهٔ تئاتر کارگردانی چندین نمایش را به عهده گرفت. سحرخیز در چندین جشنوارهٔ تئاتر فجر به عنوان داور و کارشناس نیز حضور داشته است.
 

یک شایعه درباره حسین سحرخیز و بیتا سحرخیز

بیتا سحرخیز و پدرش حسین سحرخیزالبته در برخی از سایت های حسین سحرخیز بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون ایران که همنام با پدر بیتا سحرخیز می باشد به عنوان پدر ایشان ذکر شده است که این مسئله صحت ندارد.
 

بخشی از یک گفتگو با حسین سحرخیز

* صحبت را از شرایط و احوال جسمانی شما شروع کنیم. این روزها مشکل خاصی که ندارید؟
 
حسین سحرخیز:شرایط خوبی از لحاظ جسمانی دارم و در سلامت کامل هستم، اما از لحاظ کاری به دلیل اینکه با رکود مواجه هستیم از عالم هنر دور شدم و این برای من که در کار هنر نفس کشیده و زندگی کرده ام، دشوار است. این شرایط بد ، بین ما و عشقمان فاصله انداخته است.
 
حسین سحرخیز
بیوگرافی حسین سحرخیز
 

* آخرین باری که ما شما را در یک مجموعه تلویزیونی دیدیم در کدام مجموعه یا فیلم بود؟
 
آخرین کاری که در آن ایفای نقش کردم مجموعه «هوش سیاه» بود و بعد از ساخت «گذرگاه مرزی» با همکاری مرزبانی کل کشور و شبکه یک در حوزه کارگردانی هم موفق به ساخت اثر دیگری نشده ام.
 
* دلیل این رکود و فاصله چیست؟
 
واقعیت این است که خود من هم دلیل را نمی یابم و با وجود اینکه درک می کنم شرایط بد اقتصادی در تمام زنجیره های هنری از جمله تئاتر، سینما و تلویزیون تاثیر گذاشته، اما از طرفی شاهد هستیم که این مشکلات مالی فقط برای عده خاصی است.
 
* شما با این شرایط کم کاری و دوری از فعالیت های هنری با مشکلات اقتصادی در زندگی مواجه نشدید؟
 
خیر. خدا را شکر اموراتمان را می گذرانیم. گاهی به این فکر می کنم که با ۳۵ سال سابقه حضور در عرصه هنری این کشور اگر در دو سال گذشته همسرم کار نمی کرد و من حقوق بازنشستگی اداره تئاتر را نمی گرفتم ، چه باید می کردم؟ من که در این فضا نفس می کشم و به گفته صاحب نظران و کارشناسان بازیگری را می شناسم و در کارگردانی هم حرف جدی داشته و دارم.
 
* همسر شما هم در حوزه نویسندگی فعالیت دارد. قصد همکاری و کار مشترک را ندارید؟
 
همسرم خانم نرگس راسخ نویسنده رمان های طنز است. کمتر خانمی در این زمینه قلم می زند .آخرین اثر او با عنوان «شوخی در دست تعمیر است» است. روی کارهایی که همسرم می نویسد کار می کنیم تا در صورت نتیجه بتوانیم با دراماتیزه کردن و اقتباس از داستان ها فیلمنامه هایی در قالب تله فیلم، سریال و حتی فیلمنامه سینمایی بنویسیم.
 
عکس های حسین سحرخیز
عکس حسین سحرخیز

 
* معمولا افرادی که خاستگاه تئاتری دارند وقتی در حوزه تصویری با رکود مواجه می شوند به خانه اول خود یعنی صحنه تئاتر بر می گردند. شما این کار را هم نکردید.
 
در مورد تئاتر که باید با صراحت بگویم که مسئولان تئاتر مدیریت صحیحی ندارند و وضعیت نامناسب تر است. چهار سال است می خواهم یک نمایش در مورد فردوسی با عنوان «بازی نامه باستان» را روی صحنه ببرم و هر بار که به بنیاد رودکی می روم، می گویند سالن رزرو است و یا اینکه با دلایلی همچون نبود امکانات و از این دست مسائل عذر ما را می خواهند. یکی از معضلاتی که دامن ما را گرفته همین پروسه فرسایشی تصویب نمایشنامه و در واقع زمان غیر منطقی تائید ایده تا رسیدن به مرحله تولید و اجراست که این جریان در تلویزیون هم وجود دارد. مگر من چقدر انرژی دارم که بخش عمده ای از آن را صرف این دوندگی کنم؟
 
حسین سحرخیز داوری و کارشناسی در چندین دوره ی جشنواره ی تئاتر فجر، را در کارنامه دارد. وی کارگردانی مجموعه های تلویزیونی نظیر؛ «آخرین روز تابستان» (۱۳۶۸) و تله فیلم هایی نظیر؛ «بازگشت» (۱۳۸۸)، «مهر و خون» (۱۳۸۹)، «گذرگاه مرزی» (۱۳۹۱) و «ذبیح» (۱۳۹۲)، را برعهده داشته است.
حسین سحرخیز در مجموعه های تلویزیونی نظیر؛ «ریحانه» (۱۳۸۳) و «ترانه ی مادری» (۱۳۸۷)، بازی کرده است.
 
وی همچنین در فیلم هایی نظیر؛ «اسکادران عشق» (۱۳۷۵)، «شب های تهران» (۱۳۷۹)، «دوئل» (۱۳۸۲)، «کارناوال مرگ» (۱۳۸۷) و «قلاده های طلا» (۱۳۹۰)، به نقش آفرینی پرداخته است.
 
حسین سحرخیز، جایزه ی طراحی لباس از جشنواره ی بین المللی تئاتر فجر برای نمایش «رابعه»، را در کارنامه دارد.
 
حسین سحرخیز زندگینامه
حسین سحرخیز در صحنه تئاتر
 

فیلم شناسی حسین سحرخیز

 

سینما

  1. ۱۳۹۰ – قلاده های طلا (در نقش سردار طاهریان)
  2. ۱۳۸۷ – چشمک (در نقش منوچهر)
  3. ۱۳۸۷ – کارناوال مرگ
  4. ۱۳۸۲ – دوئل
  5. ۱۳۷۹ – شب های تهران
  6. ۱۳۷۵ – اسکادران عشق
  7. ۱۳۷۵ – در سرزمینی دیگر

تلویزیون

hossein saharkhiz

زندگینامه حسین سحرخیز 

  1. ۱۳۹۲ – هوش سیاه ۲
  2. ۱۳۸۷ – عملیات ۱۲۵
  3. ۱۳۸۷ – ترانه مادری
  4. ۱۳۸۳ – ریحانه
  5. ۱۳۸۵ – تا صبح
  6. ۱۳۸۵ – آخرین گناه
  7. ۱۳۷۷ – روزی عقابی
  8. ۱۳۷۴ – ستاره قطبی
  9. ۱۳۶۷ – آخرین روز تابستان

حسین سحرخیز

حسین سحرخیز در فیلم اسکادران عشق


 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=17141

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0