تاریخ : دوشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۳ Monday, 9 September , 2024
3

رنگ کردن مو با گیاهان طبیعی + روش تهیه

رنگ کردن مو با گیاهان طبیعی + روش تهیه

رنگ کردن مو به روش گیاهی به غیر از زیبایی فواید بسیاری هم دارد, روش رنگ مو با گیاهان طبیعی را در ادامه مشاهده کنید.

رنگ کردن مو با گیاهان طبیعی + روش تهیه

رنگ کردن مو با رنگ های گیاهی

برخی از خانم ها با بالا رفتن سن خود ترجیح می دهند برای از بین بردن موهایشان از رنگ مو استفاده کنند رنگ مو های گیاهی دارای مزیت های زیادی هستند شما می توانید با کمک آن ها تغییرات زیاذی را در چهره و موهایتان ایجاد کنید.

اگر شما هم جز آن دسته خانم هایی هستید که رنگ موی گیاهی را به شیمیایی ترجیح می دهید، چند گیاه خوش رنگ برایتان سراغ داریم که می توانند موهایتان را به رنگ دلخواه تان درآورند.

رنگ گیاهی مو

رنگ کردن مو به روش گیاهی

اگر می خواهید موهایتان را رنگ کنید و با ظاهری متفاوت و آراسته در جمع اقوام و دوستان خود حاضر شوید اما نگران استفاده از رنگ های شیمیایی و آثار مخرب برخی از این رنگها بر ساقه و ریشه موهای تان هستید پیشنهاد می کنیم به سبک مادربزرگ هایتان دست به دامن رنگ های گیاهی و طبیعی شوید و از طبیعی ترین و بی عارضه ترین رنگهای جهان استفاده کنید. حنا، آقطی، بابونه و روناس از جمله رنگهای طبیعی هستند که با کمک آنها به سادگی می توانید رنگهایی مانند مسی، آبی، طلایی و مشکی را روی موهای تان تجربه کنید بدون آنکه نگران سفید شدن تار موی تان به دلیل مصرف مواد شیمیایی و اکسیدان ها یا سوختگی و شکننده شدن موهایتان باشید.

پیش از رنگ کردن موها
استفاده از رنگهای طبیعی که از گیاهان یا مواد معدنی به دست می آید از جمله رنگهایی است که به دلیل ذات طبیعی ای که دارند برای مدت زمان طولانی ماندگاری و ثبات دارند، بنابراین پس از استفاده از این رنگ ها تا چند ماه امکان استفاده از رنگ های شیمیایی برای فرد محدود می شود، پس قبل از آنکه سراغ رنگ های طبیعی بروید و بخواهید آن را روی موهای تان استفاده کنید درباره رنگ انتخابی خود دقت کنید. از آنجا که رنگ های طبیعی به دست آمده از گیاهان و مواد معدنی کاتالوگی ندارند تا امکان انتخاب رنگ برای مصرف کننده وجود داشته باشد و از آنجا که این رنگ ها روی موی افراد مختلف طیفی متفاوت از یک رنگ را ارائه می کنند، پس بهتر است پیش از رنگ کردن موها با این رنگ های گیاهی آن رنگ را روی بخشی از موهای تان تجربه کنید تا از کیفیت و رنگ احتمالی آن مطلع شوید.

برای ۳۰ تا ۴۰ ساله ها

معمولا با عبور از دهه سوم زندگی و ورود به دهه چهارم زندگی تارهای سفید رنگ روی شقیقه ها و لابه لای موها نمایان می شود. بسیاری از خانم ها برای پوشاندن این تارهای سفید رنگ دست به دامن انواع و اقسام رنگ های تیره می شوند اما کمتر کسی موفقیت چندانی به دست می آورد، چراکه رنگهای شیمیایی بعد از چندین بار شست وشو خاصیت خود را از دست می دهند و سفیدی مو دوباره نمایان می شود. اما اگر از جمله افرادی باشید که به هایلایت علاقه داشته باشید و بخواهید به شکل کاملا طبیعی این کار را انجام دهید، می توانید تارهای سفید موی تان را به جوشانده آقطی بسپارید. با کمک این گیاه می توانید تارهای سفید را متناسب با سلیقه خود به رنگ آبی یا سورمه ای تبدیل کنید و حتی این رنگ را به حدی تیره کنید تا به زمینه موی خودتان نزدیک شود و سایه روشنی روی موهایتان ایجاد شود.

روش تهیه:
برای ایجاد هایلایت آبی ۵ قاشق (۳۰ گرم) از گیاه آقطی را با ۴ لیوان آب روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بجوشد و ۲ لیوان از آن باقی بماند. این عصاره را بعد از ولرم شدن روی موهایتان و حتی با کمک برگهای آن موها و سرتان را ماساژ داده و اجازه دهید به مدت ۳۰دقیقه این رنگ طبیعی روی موهایتان باقی بماند.

چند نسخه طبیعی
اما اگر برایتان مهم است که تار موی سرتان را به رنگی تیره و نزدیک به موی مشکی یا قهوه ای خود نزدیک کنید، بهتر است به جای فرمول آقطی از فرمول تنباکو استفاده کنید. برای تهیه این رنگ ۲ تا ۳ قاشق تنباکو را درون ۲ لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان باقی بماند. با این ترکیب بعد از ولرم شدن موهایتان را ماساژ دهید تا تارهای سفید تیره و مشکی شوند.

برای ۲۰ تا ۳۰ ساله ها
اکثر دختران و زنان که در دهه سوم زندگی قرار دارند به دلیل شور و شوق جوانی تمایل زیادی به استفاده از رنگ های گرم دارند. انتخاب این گروه از میان جدول رنگ ها در میان طیف رنگ های نارنجی، قرمز و بنفش نوسان دارد. این گروه بیشتر رنگهای قرمز، آلبالویی، مسی و قهوه ای روشن را برای موهایشان انتخاب می کنند و چه بهتر که این رنگ را به صورت طبیعی و بدون نیاز به استفاده از رنگ های شیمیایی روی موهای خود تجربه کنند و در کنار لذت بردن از این رنگ از خواص درمانی آن برای تقویت بنیه تار موی خود بهره بگیرند.

روش تهیه:
اگر موی تیره دارید و می خواهید آن را به رنگ قهوه ای با کمی قرمزی تبدیل کنید، یک فنجان حنا را با مقداری آب ترکیب کنید تا خمیری نرم و یک دست آماده شود. می توانید از حنا برای رنگ کردن موهای تان استفاده کنید. در حقیقت شما با یک تیر دو نشان می زنید؛ هم تیرگی و مشکی بودن موهایتان را کمتر می کنید هم تناژی از رنگ قرمز به آن اضافه می کنید که می تواند تا حد زیادی به نشاط و شادابی پوست تان کمک کند. دقت داشته باشید که اگر تار موی سفید زیاد دارید با گذاشتن حنا روی موهایتان آنها را کاملا قرمز می کنید. پس پیش از استفاده از حنا روی موی سفید آنها را با کمک روناس تیره کنید و بعد از حنا استفاده کنید.

از مخلوط این دو گیاه استفاده کنید
اگر موهای روشن دارید و می خواهید با ظاهری متفاوت در جمع ها حاضر شوید و موهایتان را تیره کنید بهتر است سراغ ترکیبی از روناس و قهوه بروید و از این ترکیب برای تیره کردن موهایتان استفاده کنید. ممکن است به شما توصیه کنند که از روناس برای تیره کردن و سیاه کردن موهایتان استفاده کنید اما پیشنهاد ما این است که روناس را با قهوه مخلوط کنید و از آن برای رنگ کردن موهایتان استفاده کنید.

روش تهیه:
برای تهیه این محلول کافی است ۴ قاشق غذاخوری روناس را با یک فنجان قهوه در ۳ لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. این محلول را پس از سرد شدن روی موهایتان ماساژ دهید. پیش از این مردم بسیاری در شرق آسیا و شمال آفریقا از این گیاه برای رنگ آمیزی پارچه استفاده می کردند.

برای شما که می خواهید سالم باشید
فرقی نمیکند که برای تغییر رنگ موهایتان ، رنگ شیمیایی استفاده کرده باشید یا طبیعی . بافت مو به دلیل ویژگی خاصش نیاز به مراقب دارد ، وگرنه بعد از مدتی طراوت و سرزندگی اش را از دست میدهد و عملا شما دیگر نمیتوانید حس خوب داشتن موهای سالم و سرزنده را داشته باشید .
پیشنهاد ویژه کارشناسان زیبایی نوعروس استفاده از محصول های مکمل تقویتی برای موی شماست ، یکی از بهترین انواع این محصولات سرم احیا کننده مو پنتن است .
محصول دیگری که درصورت خشک شدگی موهایتان میتوانید از آن برای بازگرداندن لطافت و طراوت استفاده کنید، ماسک موی محافظ رنگ از برند حرفه ای لورئال در حوزه محصولات مو است. محصولی که با خیال راحت میتوانید از آن استفاده کنید و از نتیجه اش مطمئن باشید .

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=3915

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0