تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 18 April , 2024
1

با پرخاشگری همسرم چگونه کنار بیایم ؟

با پرخاشگری همسرم چگونه کنار بیایم ؟

اولین راه برای رفتار صحیح با پرخاشگری همسر این است که برای تغییر این رفتار خود او هم به اندازه شما متمایل باشد.

با پرخاشگری همسرم چگونه کنار بیایم ؟

با پرخاشگری همسر چگونه رفتار کنیم

پرخاشگری همسرم مرا کلافه کرده و زندگی را به کامم تلخ کرده است و آرامش را از لحظه هایم گرفته است ، نمیدانم چطور با این قضیه کنار بیاییم تا زندگی ام رنگ آرامش بگیرد، لطفا مرا راهنمایی کنید.

جوانی ۲۸ساله ام. دارای مدرک دیپلم هستم و همسرم مدرک سیکل دارد. از لحاظ مالی در شرایط متوسط هستیم. حدود ۸ سال است که ازدواج کرده ایم و یک بچه چهار ساله هم دارم. تنها مشکلی که با خانمم دارم این است که خیلی عصبی و بددهن است و همه کارهایش را می خواهد با عصبانیت و پرخاشگری انجام بدهد؛ البته ما به هم خیلی علاقه داریم؛ ولی حس می کنم که این حالت، شخصیت درونی اوست که نمی تواند تغییرش بدهد، من هم خیلی تلاش می کنم که با آرامش کاری بکنم که به حالت عادی برگردد؛ ولی موفق نشدم.
با سلام خدمت شما. اینکه پیگیر مسائلی هستید که در زندگی زناشویی تان مشکل درست می کند، علامت خوبی است و علاقه شما به زندگی و همسرتان را نشان می دهد. پرخاشگری عامل درونی و ژنتیکی نیست، بلکه یک جور رفتار اکتسابی است.

بهترین رفتار با پرخاشگری همسر

قدم اول
اولین قدم برای تغییر رفتارهای پرخاشگرانه این است که واقعا همسرتان خودش هم بخواهد تغییر کند. برای این منظور لازم است با او بنشینید و سعی کنید با هم سود و زیان رفتارهای پرخاشگرانه اش را بررسی کنید. مسلما با بررسی بیشتر، متوجه می شود که رفتارهای پرخاشگری فقط در کوتاه مدت می توانند برایش سودمند باشند. این کار باعث افزایش انگیزه ایشان به تغییر رفتارهایشان می شود.

پرخاشگری همسر

پرخاشگری همسرم مرا کلافه کرده است و آرامش را از زندگی ام گرفته است

قدم دوم
قدم دوم این است که همسرتان موقعی که عصبانی می شود به خودش دقت کند و ببیند این عصبانیت را در کجای بدنش احساس می کند. چون به طور معمول پرخاشگری حتما روی یک قسمت از بدن تاثیر می گذارد؛ مثلا بعضی افراد شروع عصبانیت را با تپش قلب شان احساس می کنند. بعضی آن را در بازوهای خود احساس می کنند و… مهم است که همسرتان متوجه این موضوع شود و سعی کند این علامت بدنی را به خاطر بسپارد و زودتر متوجه شروع عصبانیتش شود. چون بهترین زمان برای مبارزه با پرخاشگری، زمان شروع آن است و اهمیت دومش این است که زمانی که عصبانی می شود با آرام کردن آن قسمت از بدن (مثلا با تنفس آرام) عصبانیت خود را مدیریت کند.
حرف نزند!
یک روش دیگر این است که زمانی که احساس عصبانیت می کند، سعی کند هیچ حرفی نزند و کاری انجام ندهد و فقط محیطی را که باعث عصبانیتش شده است، ترک کند. برای کم کردن دعوا و عصبانیت همسرتان، از قبل با هم قرار بگذارید زمانی که ایشان یا شما عصبانی هستید، هیچ صحبتی با هم نکنید و فقط از هم دور شوید و بعد از اینکه عصبانیت هرکدام از شما رفع شد، بازگردید و درباره مشکل پیش آمده صحبت کنید. یادتان باشد که حتما باید درباره موضوع پیش آمده بعدا صحبت کنید، چون اگر صحبت نکنید خشم ها روی هم جمع می شوند و این باعث پرخاشگری های شدیدتر بعدی خواهد شد.
خودتان هم سعی کنید زمان هایی که همسرتان با آرامش و بدون عصبانیت رفتار می کند، بیشتر به ایشان توجه کنید و زمان هایی که عصبانی است، توجه تان را کم تر کنید و در نهایت این که تکنیک های کنترل خشم، زیاد و کتاب هایی هم در این زمینه نوشته شده است که می توانید از کتاب فروشی ها تهیه و از آن ها استفاده کنید. موفق و خوشبخت باشید.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=59074

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0