تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024
0

چگونگی درمان سم آزار دهنده حشره دراکولا

چگونگی درمان سم آزار دهنده حشره دراکولا

حشره دراکولاکه به سلطان حشرات مناطق گرم و مرطوب معروف است به واسطه سمی که در بدن خود دارد فاقد دشمن طبیعی است و حتی پرندگان نیز از خوردن آن خودداری می کنند.

چگونگی درمان سم آزار دهنده حشره دراکولا

مقابله و درمان با حشره دراکولا

هر چه هوا رو به گرمی می رود، دوباره سر و کله موجودات موذی همچون پشه، مگس، سوسک و مورچه پیدا شده و گاهی وجود آنها در داخل خانه به قدری آزاردهنده است که نه تنها سبب سلب آسایش افراد ساکن در آن محیط می شود بلکه برخی از آنها مانند بید، سوسک و موریانه به لوازم و وسایل شخصی و خانه نیز آسیب می رسانند. البته برای مبارزه با همه آنها راهکارهایی وجود دارد که اگر درست و بجا مورد استفاده قرار گیرند دیگر اثری از این مزاحمان ریزجثه خانگی در داخل خانه باقی نخواهد ماند

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم چگونگی درمان سم آزار دهنده دراکولا را تشریح کرد.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو در زمینه خطرات گزش حشره دراکولا در مناطق شمال ایران، اظهار کرد:حشره دراکولا کاملاً شبیه مورچه و کمی بلندتر و کشیده تر است و بدنش به طور یک در میان به رنگ سیاه و مایل به قهوه ای است.

وی افزود:حشره دراکولا نه نیش می زند و نه گاز می گیرد بلکه ترکیبات سمی و محرکی را ترشح می کند که باعث ایجاد زخم در محل عبور خود از روی پوست شده و منجر به صدمات بافتی، زخم و تاول می شود.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو در خصوص نشانه های ترشح ناشی از حشره دراکولا بر روی بدن، بیان کرد:ترکیبات سمی و محرک ترشحات این حشره روی پوست ایجاد قرمزی به همراه تاول و یا جوش های کوچک همراه با خارش می نماید که در انتها ورقه ورقه و پوسته می شود.

 حشره دارکولا

نشانه های ترشح ناشی از حشره دراکولا بر روی بدن

وی گفت:با وجود آنکه این حشره نیش نمی زند و فاقد گزیدگی است اما زخم ناشی از سم حشره، آزار دهنده است.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم عنوان کرد:این حشره در نقاط شمالی ایران و در فصل تابستان با شروع گرمای هوا شیوع پیدا می کند. نام محلی حشره « بند» است و مسیر حرکت حشره یا موضعی که آغشته به سم و ترشحات حشره می شود و اغلب در نواحی سر، صورت و یا دست است.

وی ادامه داد:در هنگام توقف در فضای آزاد لباس آستین دار بپوشید و موقع هواب از پشه بند و وسایل دورکننده حشره استفاده کنید.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو گفت:از کشتن حشره بر روی پوست باید جداً خودداری شود. گرچه زخم ناشی از سم این حشره خودبخود بهبود می یابد ولی می تواند بسیار آزادهنده و همراه با درد باشد.

وی در خصوص اقدامات و کمک های اولیه در گزارش دراکولا بیان کرد:درمان قطعی برای سم حشره دراکولا یا بند وجود ندارد و عارضه بعد از مدتی خودبخود خوب می شود.

به گزارش سازمان غذا و دارو – به منش گفت:له شدن حشره دراکولا یا بند روی پوست و یا خاراندن پوست سبب انتشار سم و تشدید زخم های روی پوست خواهد شد.

وی تاکید کرد:برای تخفیف عارضه پوستی سم حشره دارکولا، می توان در ساعات ابتدایی با آب و صابون معمولی محل عارضه را شستشو داد و با الکل سفید ضدعفونی و سپس خشک کرد.

با تمیز نگه داشتن محل عارضه می توان از بروز مشکلات ثانویه از جمله عفونت های باکتریایی جلوگیری کرد همچنین هرچه پوست مرطوب تر باشد شدت عارضه بیشتر است.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=11351

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0