تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024
1

اگر اعتماد به نفس جنسی ندارد ، بخوانید

اگر اعتماد به نفس جنسی ندارد ، بخوانید

افرادی که در رابطه زناشویی اعتماد به نفس و خودباوری ندارند از هرگونه مواجهه با مشکلات و تنش ها پرهیز می کنند و همیشه ترس از دست دادن طرف مقابلشان را دارند.

اگر اعتماد به نفس جنسی ندارد ، بخوانید

بلایی که کمبود اعتماد به نفس سر رابطه زناشویی می آورد

اعتماد به نفس حسی اکتسابی می باشد که روی موفقیت و پیشرفت شما اثر می گذارد. اعتماد به نفس می تواند در میزان رضایت از رابطه زوج ها تأثیرگذار باشد. کمبود اعتماد به نفس و تداوم آن در زندگی اثر بدی روی رابطه عاطفی دارد و سبب می شود در رابطه قوی و مستقل عمل نکنید.

کمبود اعتماد به نفس باعث بروز احساس بد در یکی از زوجین می شود و این تزلزل و تردیدهای او بر روی نوع تعاملش با همسر تاثیر می گذارد و این وضعیت برای هر دو زوج و رابطه آنها اثر منفی دارد. در این بخش از نمناک شما را با اثرات منفی و مخرب کمبود اعتماد به نفس بر روی رابطه زناشویی آشنا می کنیم.

کمبود اعتماد به نفس 

تأثیر کمبود اعتماد به نفس روی رابطه

برخی افراد دارای اعتماد به نفس بالایی حتی در سخت ترین شرایط زندگی هستند اما افراد دیگری نیز هستند که دچار کمبود اعتماد به نفس هستند و با کوچکترین حرفی دچار احساس پوچی می شوند.

همانطور که یک رابطه عاطفی سبب رشد عواطف و احساسات و ایجاد احساس امنیت و طیب خاطر در شما می شود، یک رابطه عاطفی بد می تواند آسیب و جراحتی جدی برای روح و روان و سلامت جسمی تان باشد و روی میزان اعتماد به نفس و خودباوری شما اثر بگذارد. کمبود اعتماد به نفس به صورت مداوم سبب می شود:

به دنبال طلب تائید و امنیت هستید:

هنگامی که نسبت به خودتان احساس بدی دارید، در رابطه با ترس و پافشاری زیاد به دنبال طلب تائید و امنیت هستید. این مساله هم به شما آسیب می زند و هم طرف مقابل را خسته می کند.‏

اعتماد به نفس پایین

تصورتان از همسر تغییر می کند:

کمبود اعتماد به نفس تصور شما را از شریک زندگی تان تغییر می دهد و سبب می شود که بخاطر ضعف در باورهای خود احساس کنید از سوی دیگری تهدید می شوید.

دچار شک و تردید های بیمارگونه می شوید:

کمبود اعتماد به نفس سبب می شود همیشه در رابطه دچار شک و تردید های بیمارگونه باشید و نگران ترک همسرتان و دوست نداشته شدن از طرف او باشید و اینگونه طرف مقابل را آزار دهید زیرا اینگونه حساسیت های رابطه بیشتر شده و شما کاری می کنید که شریک زندگی تان در این رابطه احساس امنیت نکند.‏

توجه کنید اگر به خود رابطه شک می کنید و دائم نگران این هستید که آیا همسرتان دوستتان دارد یا نه و نیاز شدیدی به توجه دارید و چیزی از طرف مقابل تان دریافت نمی کنید ممکن است رابطه شما طوری پیش رفته باشد که اعتماد به نفس تان تضعیف شده است.‏

اثرات اعتماد به نفس پایین

همیشه مضطرب و نگران هستید:

بخاطر کمبود اعتماد به نفس سبب می شود از ظاهرتان و در کل شخصیتتان ناراضی باشید. شما همیشه مضطرب و نگران هستید و خود را بخاطر افکار و احساسات تان سرزنش می کنید و بخاطر هر مساله ساده ای در زندگی تان وحشت زده شده و خود را لایق زندگی نمی دانید، ازآن لذت نمی برید و باور نمی کنید که یک نفر دوست تان دارد.

نیازهای تان مهم نیستند:

اگر همیشه شما مطابق با نیازها و تمایلات شریک زندگی تان پیش می روید و اولویت همیشه خواسته های اوست و نیازهای شما نادیده گرفته می شود، به مرور زمان دچار از دست رفتن اعتماد به نفس می شوید و خودتان نیز دیگر اهمیت و اولویت چندانی به رفع نیازهایتان نمی دهید.

نیازهای رابطه زناشویی

شما همیشه مقصر هستید:

کمبود اعتماد به نفس در رابطه سبب می شود که در تنش و درگیری های زناشویی همواره احساس کنید متهم هستید، همیشه مقصر شناخته شوید و حتی خودتان نیز خود را مقصر بدانید و همه تقصیر و خطا در هر موقعیتی به گردن شما افتد.

ترک رابطه برایتان بسیار دشوار است:

کمبود اعتماد به نفس باعث می شود یک ازدواج بد را ادامه دهید و ترک رابطه برایتان بسیار دشوار باشد زیرا اگر در رابطه با همسرتان دائماً خودباوری تان هدف قرار بگیرد احتمال اینکه به هر ترتیبی این رابطه را ادامه بدهید حتی با داشتن احساس بد زیاد است.

ترک رابطه

از خود اختیاری ندارید:

افراد پرخاشگر و خودخواه همیشه طوری رفتار می کنند که همه چیز را در اختیار و اراده خود داشته باشند.‏ در رابطه ای که همسرتان خودخواه باشد شما دچار کمبود اعتماد به نفس می شوید زیرا شریک زندگی تان بر همه جنبه های زندگی شما تسلط دارد و در همه چیز دخالت می کند و حریم شخصی را رعایت نمی کند و شما در رابطه نقش کمرنگی دارید و از خود اختیاری ندارید.

در برابر چیزهایی که باعث ناراحتی تان می شود، اعتراضی نمی کنید:

کمبود اعتماد به نفس باعث می شود در یک رابطه مخرب باقی بمانید و در برابر چیزهایی که باعث ناراحتی تان می شود اعتراضی نکنید زیرا افراد دارای عدم خودباوری از هرگونه مواجهه با مشکلات و تنش ها پرهیز می کنند و به علت احساس عدم امنیت نسبت به شریک زندگی خود و ترسی که بخاطر از دست دادن دارند از هرگونه مواجهه و برخورد اجتناب می کنند.

مشکلات رابطه جنسی

از انجام کارهایی که دوست دارید، دست می کشید:

در رابطه ای که همسرتان سبب تضعیف اعتماد به نفس شما می شود، شما از خود واقعیتان دور می شوید و به راحتی از کار مورد علاقه تان، انجام ورزش، گوش دادن به موسیقی مورد علاقه تان دست می کشید.

راه حل بازسازی اعتماد به نفس جنسی در رابطه زناشویی

در پاسخ و احترام به درخواست برخی از شما کاربران از بخش خانواده پلاس نمناک لازم دانستیم راه حل این مشکل را نیز عنوان کنیم که شامل:

افکار منفی را متوقف کنید:

برای بازسازی اعتماد به نفس افکار منفی را متوقف کنید. اگر دائم در حال انتقاد از خود باشید دیگر نمی توانید چیزی را تغییر بدهید.

رهایی از افکار منفی

روی مهارت هایتان کار کنید:

روی مهارت هایی کار کنید که این افکار منفی را از شما دور کند. این افکار منفی را با چیزهای مثبتی که انگیزه بخش هستند و روحیه شما را بازسازی می کنند جایگزین کنید.زمان تضعیف روحیه تان یک جمله مثبت درباره خودتان بگویید.

ترس از دست دادن رابطه را کنار بگذارید:

اگر در رابطه ای هستید که باعث شده خودباوریتان را از دست بدهید به جای سرکوب احساسات، ترس و از دست دادن خودباوری به خودتان یادآوری کنید که این مشکل ضعف یا گناه شما نیست.

بالا بردن اعتماد به نفس

توانمندیهای خود را بررسی کنید:

برای تقویت اعتماد به نفس، از خود و توانایی هایتان ارزیابی دقیق و صادقانه ای داشته باشید و برای بهبود مهارت ها و یافتن روش هایی برای کاهش تاثیرات منفی نقاط ضعف، برنامه ریزی کنید.

گاهی نه بگویید:

اگر مشکل گفتن «نه» داشته باشید، دچار استرس، فرسودگی شغلی، افسردگی، تضعیف و از بین رفتن اعتماد به نفس می شود. افراد دارای اعتماد به نفس، که گاهی به اطرافیان خود نه می گویند از عزت نفس مناسبی برخوردار هستند.

نه گفتن

در صورت موفقیت با خود به چالش و رقابت بپردازید:

موفقیت های کوچک، موجب تشکیل هورمونی به نام آندروژن در مغز شده که مسوول پاداش و انگیزه برای افراد است. افراد دارای اعتماد به نفس، زمان به دست آوردن پیروزی های کوچک نیز با خود به چالش و رقابت می پردازند.

روحیه قاطع و نه تهاجمی داشته باشید:

پرخاشگری در زمان احساس عدم اعتماد به نفس، به وجود می آید. سعی کنید هویت خود را بدون داشتن روحیه تهاجمی و پایمال کردن حق دیگران اثبات کنید.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=68177

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0