تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024
2

خوش فرمی پاها با تزریق چربی به ساق پا

خوش فرمی پاها با تزریق چربی به ساق پا

تزریق چربی به ساق پا یک عمل جراحی زیبایی است که روش قطعی برای چاق کردن و افزایش حجم پا است.

خوش فرمی پاها با تزریق چربی به ساق پا

هر انچه در مورد چاق کردن ساق پا با تزریق چربی باید بدانید 

برخی افراد بطور طبیعی دارای ساق پای باریک، رشد کافی نیافته یا بدلیل ورزش یا رژیم غذایی، پاهایی باریک دارند. این افراد معمولا به دنبال روشی برای زیبایی و افزایش حجم پاهای خود می باشند. چاق کردن ساق پا روشی برای افزایش حجم و ابعاد عضلات ساقه پا است که به طور چشمگیری ظاهر ساق پا را بهبود می بخشد، علاوه بر آن موجب بهبود ظاهر کلی بدن نیز می شود. تزریق چربی به ساق پا بهترین گزینه برای فرم دهی، بهترین گزینه ای است که می تواند عدم تعادل عضلانی حاصل از نقص های فیزیکی را اصلاح کند.
تزریق چربی

تزریق چربی برای چاق کردن ساق پا چیست؟ 

تزریق چربی به ساق پاها نوعی عمل جراحی زیبایی است که با نام های تزریق چربی یا پیوند بافت چربی به ساق پاها نیز شناخته می شوند. در این روش، چربی مورد نیاز از خود فرد گرفته شده و به ساق پا تزریق می گردد. میزان چربی مورد استفاده ۶۰ تا ۷۰ درصد است که تا ۳۰ الی ۴۰ درصد آن جذب پا می شود. 
انتقال و تزریق چربی به ساق پا یک روش قطعی است که موجب زنده ماندن سلول های انتقال یافته در طی درمان می شود. البته باید توجه داشت که سلول های چربی دارای حفظه ژنتیکی چربی می باشند و با افزایش و کاهش وزن شخص، حجم پا نیز تغییر خواهد کرد. همانگونه که بخش سلامت نمناک اشاره کرده است به طور طبیعی، تزریق و پیوند چربی به ساق پا باعث افزایش حجم عضلات پا بدون دخالت جسمی خارجی (پروتز ساق پا)می شود و نواقص پا را به طور یکدست اصلاح می کند. بزرگترین مزیت این روش تغییر شکل سلول های چربی است که نتجه طبیعی تری را بدست می آورد. البته ممکن است به جلسات درمانی بعدی نیاز شود تا حجم و انحنای دلخواه در ساختار چربی ساختار پا به وجود آید. 

فرآیند تزریق چربی به ساق پا 

خارج کردن چربی با استفاده از تکنیک های لیپوساکشن از ناحیه اهدا کننده چربی ،اولین مرحله فرآیند تزریق چربی در ساق پا است. در این روش با استفادهاز سرنگ و کانولای بسیار کوچک، سلول های چربی استخراج می شود. این چربی ها باید پیش از ورود مجدد به بدن ، تمیز شوند. در این فرآیند برای افزایش راحتی بیمار، از بی حسی موضعی استفاده می شود. در هر بیمار مقدار چربی استخراج شده متفاوت است و بستگی به میزان لاغر بودن ساق پا، وضعیت ذخایر چربی، اهداف بیمار و غیره دارد. 

تکنیک های پزشکی در فرآیند تزریق چربی در ساق پا 

۱٫ به کار بردن محلول آنتی بیوتیک برای جداسازی کامل سلول های های چربی تاثیر بسیاری دارد زیرا فقط سلول های چربی سالم قابل انتقال به ساق پا می باشند تا رضایت بیشتری از نتیجه حاصل شود. 
۲٫ سلولهای چربی به آرامی توسط سرنگ به ساق پا تزریق می شود و در طول تزریق چربی، ساق پا باید به طور همزمان ماساژ داده شود تا سلول های چربی در لایه های فشرده ساق پا ته نشین بشوند و شکل ساق پا هم به بهترین نحو ممکن تغییر کند. 
۳٫ تزریق چندباره چربی به ساق پا باعث پخش یکدست سلول های چربی در ساق پا می شود، در نتیجه، ظاهر ایده آلی ایجاد می شود.
چاقی ساق پا

مزایای تزریق چربی به ساق پا 

برداشت چربی از قسمتی از بدن و انتقال آن به ناحیه مورد نظر موجب تغییراتی ظریف و تغییر شکل بدن بطور طبیعی خواهد شد. در تزریق چربی به سایر قسمت های بدن امکان نظر دادن و سفارشی سازی بیشتری نسبت به ایمپلنت ها وجود دارد. اما تزریق چربی برای افزایش حجم و چاقی محدود است، زیرا تنها یک بار امکان حجیم سازی در به میزان زیاد وجود دارد. اما، جراح پلاستیک با استفاده از برداشت چربی خود بیمار به اندازه مورد نیاز می تواند نتیجه مورد نظر خود بیمار را فراهم کند. برای هر کسی که ایمپلنت انجام داده است، تزریق چربی مانند تغییر اندازه سینه ها با یکدیگر بدلیل افزایش سن و یا افتادگی غیرمتقارن آن ها و غیره نیز انجام دهد.این روش علاوه بر مزیت سفارشی انجام شدن و طبق نظر فرد بودن آن، مزیت دیگری دارد و آن استفاده از چربی های خود بیمار است که خطر پس زده شدن پیوند وجود ندارد و در شرایط نادر می توان از روش ایمپلنت استفاده نمود. چربی بدن فرد با گرفتن خواص و ویژگی های قسمتی که تزریق انجام شده ، تقریبا با هر چیزی که اطراف آن قسمت تزریق شده است مانند دیگر چربی‎ها، بافت و حتی استخوان ترکیب می شود. 
چه افرادی مناسب برای تزریق چربی نیستند؟ 
  • خانم های باردار و شیرده، یا افرادی که در قسمتی از بدن خود عفونت داشته باشند
  • افراد زیر ۱۸ سال 
مدت ماندگاری تزریق چربی در ساق پا 
در پاسخ بخ سوال برخی از شما کاربران از بخش سلامت نمناک در این مورد باید بگوییم که تزریق چربی در ساق پا تاثیر ماندگاری برای چند سال دارد، البته باید به مسئله جذب دوباره سلول های چربی توجه داشت. افراد متخصص و با تجربه می توانند ماندگاری نتیجه تزریق را افزایش دهند زیرا از تکنیک های مطمئنی برای تزریق چربی در لایه های مختلف پوست استفاده می کنند. 

ریکاوری در روش تزریق چربی و برجسته کردن ساق پا

پس از تزریق چربی ، ساقه پاها سفت و دردناک می شوند. همچنین مقداری کبودی و ورم در پاها دیده می شود. دوره نقاهت این روش، ۵ تا ۷ روز است که بیمار باید بعد از این مدت فعالیت های روزانه خود را انجام دهد. هممچنین تا ۶ هفته پس از جراحی، نباید فعالیت های شدید مانند ورزش را انجام دهد. بلافاصله بعد از برجسته سازی می توان نتایج آن را بر روی ساق پا مشاهده کرد. پس از بهبودی کبودی ها، نتایج بهتر مشخص می شود.
برخی از بیماران برای رسیدن به نتیجه دلخواه به بیش از یک جلسه درمان نیاز دارند. ریکاوری تزریق چربی در ساق پا، میان ۱ تا ۲ هفته طول می کشد. 
مراقبت های لازم بعد از تزریق چربی 
بیمار با پوشیدن جوراب تنگ به پخش یکنواخت چربی در ساق پا کمک کرده و از ایجاد لایه سروزی در ساق پا جلوگیری به عمل می آورد. همچنین استفاده از جوراب تنگ یا گن در کاهش تورم نیز بسیار موثر است.
مراقبت بعد جراحی

عوارض و اثرات جانبی تزریق چربی در ساق پا 

هنگامی که افراد می خواهند با استفاده از یک روش جراحی و یا غیر جراحی، اقدام به از بین بردن و یا تقویت یک ناحیه از بدن خود کنند، همیشه به دنبال روشی هستند که علاوه بر مزایای مورد نظر، نسبت به روشهای دیگر عوارض کمتری داشته باشد. 
تزریق چربی مانند هر روشی، علاوه بر مزایا دارای عوارضی نیز است که می توان پیش از اقدام به جراحی از آنها مطلع شد. در این روش برای برداشت چربی از بدن بیمار، از هیچ مواد شیمیایی استفاده نمی شود. همچنین علاوه بر اینکه روش مطمئنی است، عوارض و دوره نقاهت بسیار کمی دارد.

برخی از این عوارض ها و مشکلات عبارت اند از: 

۱٫ خونریزی 
یکی از مسایلی که موجب ترس و نگرانی شدید در بیماران می شود، خونریزی در حین و بعد از جراحی می باشد .زیرا افراد با مشاهده خونریزی پس از هر روش درمانی اغلب دچار استرس و نگرانی می شوند. در صورتی که خونریزی در این روش از مشکلات طبیعی آن می باشد. 
۳٫ کبودی ساق پا 
کبودی ساق پا از دیگر مسائل ایجاد شده در روش تزریق چربی می باشد. معمولا پزشکان برای رفع این مشکل در کمترین زمان، پمادها و کرم موضعی مناسب به بیماران تجویز می کنند تا کبودی پاها، هرچه سریعتر برطرف شود. 
۴٫ تورم ساق پا 
در دوره نقاهت پس از تزریق چربی، ممکن است ساق پاها ورم کند. در این زمان با حفظ آرامش خود نباید دچار استرس و نگرانی شد. در مرحله دوم مراجعه به پزشک، حتما داروهایی برای رفع این عارضه توسط پزشک تجویز می گردد که باید طبق دستورو به طور دقیق مصرف نمود. 
تزریق ساق پا
۵٫ حساس شدن پوست ساق پا 
این مشکل به ندرت ایجاد می شود اما بهتر است بیمار قبل از درمان اطلاعات لازم را در مورد آن کسب کرده تا روش های مراقبتی را مورد استفاده قرار دهند. 
۶٫ صدمه رسیدن به عصب ساق پا 
۷٫ عدم تقارن در ساق پاها با یکدیگر 
۸٫ ایجاد اسکار 
آیا امکان ایجاد اسکار پس از تزریق وجود دارد ؟ 
اسکار، بخش بسیار کوچکی از روش درمانی با تزریق چربی است. هر اسکاربه جا مانده در سطح پوست، چه در بخش های اهدا کننده چربی که لوله کانولا وارد می شود و چه پس از تزریق به ساق پا که روی سطح پوست ایجاد می شود، اندازه کوچکی دارد. زیرا جراح در بخش هایی از بدن ، برش انجام می دهد که پس از درمان با لباس پوشانده می شوند. 
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=20785

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0