تاریخ : پنجشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 28 March , 2024
1

کلیدی ترین نکات درباره تغییر همسر

کلیدی ترین نکات درباره تغییر همسر

اگر به فکر تغییر همسر و تغییر در ویژگی های اخلاقی همسرتان هستید با توصیه های ما همراه شوید.

کلیدی ترین نکات درباره تغییر همسر

روشهای غلط در تغییر همسر

اشتباه است اگر فکر کنیم بعد از ازدواج کردن می توانیم با انجام برخی از کارها موجب تغییر همسرمان شویم . اصلاً اشتباه است اگر فکر کنیم می توانیم کسی را تغییر دهیم. تنها چیزی که می توان به کمی تغییر در آن امید بست، نمودهای رفتاری است که آن هم باید با ملاحظاتی ویژه انجام شود. به عبارت دیگر، اعمال این تغییرات کار هر کسی نیست. پس اگر می خواهید راحت زندگی کنید، به خودتان رحم کنید و درصدد تغییر کسی برنیایید. تلاش کنید در رابطه با دیگران و عادات و رفتارهایشان، از این سه راهکار استفاده کنید:بشناسید، بپذیرید و مدیریت کنید.

شاید با خودتان بگویید در این صورت چرا برخی دانشمندان علوم رفتاری تلاش می کنند با نوشتن کتاب های مختلف و برگزاری کارگاه های آموزشی، به دیگران کمک کنند عادت ها و رفتارهایشان را بهبود دهند اما باید بدانید که آنها متخصص علوم رفتاری هستند .

به رغم تمام این مسائل، هنوز هم کسانی هستند که با هزاران امید و آرزو تصمیم می گیرند برخی رفتارهای شریک زندگی خود را تغییر دهند. کلی نقشه می کشند و دست به کار می شوند. اما دست آخر یا نتیجه نمی گیرند یا نتیجه عکس می گیرند و یا مجبور می شوند خود را تغییر دهند.

همسران زیادی هستند که برای حل مسائل مختلف زندگی یا راه تغییر خود را انتخاب می کنند یا تغییر محیط مثل تغییر در اخلاق و رفتار همسر، تغییر محل زندگی و… .
اگر به فکر تغییر همسر و تغییر در ویژگی های اخلاقی همسرتان هستید با توصیه های ما همراه شوید.

تغییر همسر

تغییر همسر دغدغه ای است که اغلب زوجهای جوان دارند

توصیه های مفید درباره تغییر همسر

این آرزو منصفانه نیست

باید با خودتان صادق باشید و بدانید که چرا میخواهید همسرتان تغییر کند؟ و به فکر تغییر همسر خود هستید؟ تغییر کند تا شما همینطور که هستید خوب جلوه کنید و مشکلی پیش نیاید؟!
تغییر کند تا اعتبار خانوادگی و اجتماعی خودش بهتر شود؟
تغییر کند تا پیش خدا عزیزتر شود؟ تغییر کند تا شما بتوانید بیشتر فخر خوبی هایش را جلوی دیگران بفروشید؟
اگر صورت مسئله و خواست شما یک نیاز برای خود همسرتان نباشد و عرف جامعه و دین، آن را بد نداند، اصلا صورت مسئله منصفانه ای ندارید که برای خودتان آن را دغدغه کنید.

باید تغییر کنید

دغدغه تغییر همسر اغلب در چند گروه از همسران بسیار دیده می شود . گروهی از جوانان که بله گفته اند اما حتی در همان لحظه به خودشان امید داده اند که من می توانم او را تغییر بدهم و در روزهای زندگی دائم سودای تغییر همسرشان را دارند، درحالی که همسر بالغ شما فقط در چند حوزه و در گذر زمان و با صبر و کمک متخصص توان تغییر را می تواند پیدا کند. گروه دوم همسرانی که فکرشان صفر و صدی است.
توقع افراطی از همسر و اینکه تو باید یک ایده آل کامل شوی در این گروه بی توجه به ضعف های خودشان تکرار می شود. گروه سوم افرادی هستند که مشکل اعتماد به نفس دارند.
این همسران برای اینکه آنطور باشند که دیگران دیکته می کنند و دوست دارند، هر کاری می کنند که مورد تأیید دیگران باشند و به همسرشان فشار می آورند که تغییر کند.

کنایه و تمسخر راه بدی برای تغییر و اصلاح همسرتان است‎

بدترین رفتارها و زشت ترین جمله ها

۱- تو بدی و من خوب؛ باید تغییر کنی. خودتان را ملاک خوبی ها به او معرفی نکنید.
۲- مقایسه با دیگران قدرت فکر و تغییر را از او می گیرد.
۳- توقع تغییر سریع محال است. او یک شبه این نشده پس شما هم به او زمان دهید و مهربانانه شریک بهتر شدنش شوید.
۴- نگویید که اینطوری دوستت ندارم یا قبولت ندارم.
۵- طعنه، کنایه و تمسخر راه بدی برای تغییر و اصلاح همسرتان است پس خودتان را با او غریبه نکنید تا انگیزه بهتر شدن داشته باشد.
۶- جلوی جمع اگر تذکری بدهید حتی اصلاح او در خلوت خودتان هم سخت تر می شود؛ این نکته را فراموش نکنید.

خودش چه می گوید

اگر به نقاط ضعف خودتان هم فکر کرده اید و برای حل آن تلاش می کنید، چیزی را از همسرتان می خواهید که خودتان اهل آن هستید، تغییر او را برای بهتر شدن شخصیت خود او درنظر دارید و در عین حال متوجه خوبی هایش هم هستید، می توانید به اصلاح همسرتان کمک کنید. کلمه تغییر اغلب با نوعی نگاه از بالا به پایین همراه است و سهم اختیار فرد بالغ را نادیده می گیرد .پس، از این کلمه در برابر همسرتان استفاده نکنید. بدانید که خودش چه نظری برای مشکلش دارد تا شیوه برخوردتان را پیدا کنید. همسری که خودش واقف به مشکل هست را می توانید در گفت وگو، شرکت در مشاوره، یادآوری گذاشتن روی موبایلش یا دیوار خانه، دلگرمی دادن به او و…یاری دهید. اما اگر همسرتان می گوید من مشکلی ندارم، وارد بحث با او نشوید. در لحظه انجام یک رفتار خطا از آن بگذرید و در نخستین فرصت آرام، به شیوه غیرمستقیم و غیرتهاجمی به او تذکر بدهید و برای رفتارهای خوبش او را تحسین کنید.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=58680

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0