تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024
1

قدرتمندترین زن های جهان از نگاه فوربس + تصاویر

قدرتمندترین زن های جهان از نگاه فوربس + تصاویر

۱۰ زن قدرتمند جهان طبق آخرین فهرست فوربس چه کسانی هستند؟در ادامه به ۱۰ زن قدرتمند جهان از نگاه فوربس اشاره شده است که پیشنهاد می کنیم ما را همراهی کنید.

قدرتمندترین زن های جهان از نگاه فوربس + تصاویر

۱۰ زن قدرتمند جهان

چنانچه در گذشته زن های قدرتمند برای دفاع از خود آوازه جهانیان شدند،زنان عصر کنونی هم نیز هنوز باید برای احقاق حقوقشان بجنگند؛با این وجود، برخی از آن ها موفق شده اند با درهم شکستن موانع، به جرگه رهبران قدرتمند جهان بپیوندند.

از سال ۲۰۰۴ تا کنون، نشریه اقتصادی فوربس هر ساله فهرستی از یکصد زن قدرتمند جهان را منتشر می کند که بر اساس برخی معیارهای اقتصادی و اجتماعی رتبه بندی شده اند. سال هاست که «آنگلا مرکل» به جز سال ۲۰۱۰ در صدر این فهرست قرار دارد و قدرتمندترین زن جهان شناخته می شود؛ اما ۱۰ زن قدرتمند جهان طبق آخرین فهرست «فوربس» چه کسانی هستند؟

۱٫ آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان:مرکل سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۴) به عنوان نخستین صدراعظم زن تاریخ آلمان آغاز به کار کرد. وی از آن زمان، سکان هدایت بزرگترین اقتصاد اروپا را در دست داشته است. مرکل ۶۳ ساله اکنون یکی از مهم ترین رهبران کنونی جهان محسوب می شود که نظراتش درخصوص بحران های مالی و اقتصادی، مسائل سیاسی و معضل مهاجران در سطح بین المللی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
 
زنان

۲٫ هیلاری کلینتون، نامزد شکست خورده دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا:نخستین زنی است که در تاریخ آمریکا به عنوان نامزد یکی از دو حزب عمده این کشور به دور نهایی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا راه یافت. کلینتون ۶۸ ساله پیش از این بانوی اول کاخ سفید در بین سال های ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۱، سناتور ایالت نیویورک در سال های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ و همچنین وزیر امور خارجه آمریکا در دولت اول «باراک اوباما» بود.
زنان

۳٫ جنت لوییز یلن، رئیس بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو):یلن ۶۹ ساله نخستین زن در تاریخ ۱۰۰ ساله بانک مرکزی آمریکاست که عهده دار سمت ریاست این نهاد مهم مالی می شود. وی از سال ۲۰۱۰ نایب رئیس هیات مدیره فدرال رزرو بود. یلن همچنین پروفسور بازنشسته دانشکده بازرگانی «هاس» در دانشگاه برکلی کالیفرنیاست.
 
زنان

۴٫ ملیندا فرنچ گیتس، خَیِر و مدیر سابق شرکت مایکروسافت:وی در انجام اقدامات بشر دوستانه و کمک به رشد جهانی یکی از برجسته ترین افراد شناخته می شود. پس از آنکه در سال ۲۰۰۰، وی و همسرش – بیل گیتس – بنیاد خیریه “بیل و ملیندا گیتس” را تاسیس کردند، بنیاد آن ها ۴٫۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۵ و ۳۶٫۷ میلیارد دلار هزینه جهت استفاده در برنامه های انسان دوستانه را پرداخت کرده است.
 
زنان

۵٫ مری بارا، کارآفرین و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی:وی در حال حاضر به عنوان مدیر عامل اجرایی شرکت جنرال موتورز فعالیت می کند. بارا نخستین زنی است که تاکنون به ریاست یکی از شرکت های بزرگ خودروسازی جهان منصوب شده است. پدر وی ۳۹ سال در شرکت پونتیاک که از زیرمجموعه های جنرال موتورز به شمار می آید، مشغول به کار بود. بارا نیز از ۱۸ سالگی به جنرال موتورز پیوست.
 
زنان
او مدرک کارشناسی اش را از انستیتوی جنرال موتورز — که امروزه به نام دانشگاه کترینگ شناخته می شود — اخذ کرد. سپس در سال ۱۹۸۸ با بورسیه کمپانی جنرال موتورز، وارد دانشگاه استنفورد شد و در سال ۱۹۹۰ در رشته مدیریت فارغ التحصیل شد. مری بارا در ماه ژانویه ۲۰۱۴ از سوی هیئت مدیره جنرال موتورز، به ریاست این شرکت انتخاب و جانشین “دنیل آکرسون” شد.

۶٫ کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین المللی پول:لاگارد سال ۲۰۱۱ به عنوان نخستین رئیس زن این نهاد مالی منصوب شد. این حقوقدان ۶۰ ساله فرانسوی اخیراً نیز دوره دوم ریاست خود را در صندوق بین المللی پول آغاز کرده است. لاگارد همچنین عنوان نخستین وزیر زن اقتصاد و دارایی فرانسه را در کارنامه سیاسی خود دارد.
 
زنان

۷٫ شریل سندبرگ، مدیر حوزه فناوری، کنشگر و نویسنده آمریکایی:سندبرگ، مدیر ارشد عملیاتی فیس بوک است. او در ژوئن ۲۰۱۲ برای عضویت در هیئت مدیره فیس بوک انتخاب شد و نخستین زنی بود که به این مقام رسیده است. وی همچنین پیش از همکاری با فیسبوک، نایب رئیس بخش عملیات و فروش برخط جهانی گوگل بود و در راه اندازی بنیاد گوگل، شاخه انسان دوستانه ی این شرکت نیز نقش داشت. سندبرگ قبل از حضور در گوگل، رئیس ستاد وزارت خزانه داری ایالات متحده آمریکا بود. با در نظر گرفتن سهامی که او از فیس بوک و شرکت های دیگر دارد، میزان ارزش اموال او بیش از ۱٫۳ میلیارد دلار برآورد شده است.
 
زنان

۸٫ سوزان دایان وویچیتسکی، کارآفرین و مدیرعامل کنونی یوتیوب:وویچیتسکی جایگزین “سالار کمانگر” — مدیرعامل سابق یوتیوب — شده است. وی تحصیلات خویش را در کالج هاروارد، دانشگاه کالیفرنیا، سانتا کروز و مدرسه مدیریت یوسی ال ای اندرسن گذرانده است.
 
در سال ۱۹۹۸ سرگئی برین و لری پیج (بنیان گذاران گوگل) گاراژ خانهٔ وویچیتسکی را اجاره کرده و نخستین دفتر گوگل را برپا کردند. او در سال ۱۹۹۹ نخستین مدیر بازاریابی گوگل شد.
 
زنان

۹٫ مارگارت مگ ویتمن مدیر کسب و کار آمریکایی:او رییس و مدیر ارشد اجرایی هیولت-پاکارد است. او برای فرمانداری کالیفرنیا در سال ۲۰۱۰ نامزد شد ولی رقابت را به جری براون واگذار کرد. وی تحصیلات دانشگاهی اش را در دانشگاه های پرینستون و هاروارد گذرانده است. دارایی وی اکنون ۲٫۲ میلیارد دلار تخمین زده شده است.
 
زنان

۱۰٫ آنا پاتریسیا بوتین کارآفرین، بانکدار و مدیر ارشد اجرایی اسپانیایی:وی در حال حاضر به عنوان رئیس هیئت مدیره گروه سانتاندر فعالیت می کند. وی دارای مدرک تحصیلی لیسانس علوم از دانشگاه برین مایر آمریکا است.
زنان

 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=72149

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0