تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024
1

دلایل اصلی خیانت کردن همسر چیست؟

دلایل اصلی خیانت کردن همسر چیست؟

مساله خیانت کردن در همه دنیا هست در جامعه ما نیز این مساله هر روز بیشتر می شود پس این موضوع ازاهمیت زیادی برخوردار است که باید علل آن را بررسی کنیم.

دلایل اصلی خیانت کردن همسر چیست؟

خیانت کردن به همسر چه دلایلی می تواند داشته باشد

شاید یکی از مهم ترین عوامل جدایی روابط بحث خیانت کردن باشد. اما علت اصلی خیانت کردن چیست؟! چه عواملی باعث بروز این رفتار بین زوجین می شود؟! برخی ها بر این عقیده هستند که علت اصلی خیانت کردن بین زوج ها مشکلات جنسی است. در صورتی که این تصور درست نیست البته ممکن است این مسئله هم مطرح باشد اما جزء عوامل اصلی برای خیانت نیست. تحقیقات نشان داده است که یکی از علت های اصلی برای انجام خیانت در زوجین نارضایتی عاطفی است که البته این مسئله از سوی هر دو زوج مطرح است. چه زن و چه مرد بیشتر زمانی به سمت خیانت می روند که مورد بی توجهی عاطفی قرار بگیرند .در این مطلب درباره دلایل اصلی خیانت کردن توضیحاتی ارائه کرده ایم با ما همراه شوید.

خیانت کردن دلایل زیادی دارد

خیانت کردن می تواند یکی از مخرب ترین رفتار هایی باشد که در یک رابطه مرتکب می شوید. خیانت، اعتماد و اطمینان را نابود کرده و معمولا دیگر نمی توان این اعتماد از دست رفته را ایجاد کرد. همه این حقیقت را می دانند، اما همیشه عده ای هستند که خیانت می کنند. عده ی بسیار معدودی اصلا اهمیتی به این موضوع نمی دهند؛ به راحتی فقط به نیاز های خودشان فکر می کنند و توجهی به احساسات و نیاز های کسی که آن ها را دوست دارد ندارند. اما بیشتر افراد نمی خواهند اعتماد فی مابین را از بین ببرند و همه چیز را در رابطه شان ویران کنند. پس چرا آدم ها خیانت می کنند؟ !
طی تجربیات ۳۰ ساله ای که دارم، زوج های زیادی به علت خیانت یا خیانت های مکرر به من مراجعه کرده اند. گاهی خیانت مانند کاتالیزوری است که باعث می شود همسران روی رابطه ی خود کار کرده و آن را بهبود بدهند . بازسازی پُل های خراب شده ی اعتماد بسیار دشوار است و اگر قبل از وقوع خیانت به مشاوره مراجعه شود، سختی کار بسیار کمتر خواهد بود .
در این مطلب دلایل اصلی اینکه چرا بعضی از افراد ظاهرا نمی توانند دست از خیانت کردن بردارند و با وجود اینکه عواقب ویرانگر آن را می دانند باز هم مکررا این کار را تکرار می کنند برای تان می گوییم .
۱٫ هوسباز هستند
بسیاری از افراد سال های زیادی از زندگی خود هوسباز هستند. هوسبازی مخصوصا وقتی پای رابطه ی جنسی به میان می آید، بسیار شایع است و بازهم مخصوصا این اتفاق بیشتر در مورد افرادی روی می دهد که اهل الکل هستند یا از سایر مواد روانگردان استفاده می کنند. اگر فرصتی برای این اشخاص پیش بیاید، به عواقب رفتار خود فکر نمی کنند و فقط عمل می کنند. گاهی هوسبازی علامتی از یک مشکل عمیق تر است. مثلا در برخی از بیماری های روانی، هوسبازی یک علامت محسوب می شود. در چنین مواردی هوسبازی فرد در بسیاری از جنبه های زندگی اش دیده می شود .
۲٫ در تلاش برای اجتناب از اختلاف و درگیری خیانت می کنند
برای عده ای از افراد، کنترل و مدیریت اختلاف و درگیری واقعا کار سختی است . اینگونه اشخاص تقریبا هر کاری می کنند تا از مکالمات و بحث هایی که می دانند همسرشان مخالفت خواهد کرد و نارحت و آزرده خواهد شد اجتناب کنند . این افراد مکررا دست به خیانت می زنند و حتی در روابط چند همسری قرار می گیرند. این آدم ها حتی اگر مطمئن باشند که همسرشان این کار آن ها را نمی پسندد یا با این کار خود مرتکب خلاف می شوند باز هم به این امید که همسرشان چیزی نخواهد فهمید خیانت می کنند. این افراد سبک زندگی شان این است:«درخواست بخشش کردن بهتر از التماس کردن برای اجازه گرفتن است !» واقعیت این است که بخشیدن سخت تر از اجازه دادن است .

خیانت کردن

آشنایی با دلایل اصلی خیانت کردن 

۳٫ از خیانت به عنوان بهانه ای جهت پایان دادن به رابطه استفاده می کنند
برای خیلی ها خاتمه دادن به یک رابطه کار بسیار سختی است و برای همین از خیانت به عنوان راهی جهت ترک رابطه استفاده می کنند. عده ای انگار نمی توانند بپذیرند که واقعا آرزوی پایان دادن به رابطه را دارند و به جایی می رسند که خودشان را درگیر یک خیانت و رابطه ی نامشروع می بینند. فردی که با این هدف دست به خیانت می زند دلش می خواهد همسرش این موضوع را کشف کند و او را ترک کند، یا اینکه خیانت کردن به او شجاعت لازم جهت ترک رابطه را می دهد .
۴٫ خیانت کردن برای آن ها شیوه ای از کنترل خستگی و دلزدگی است
هیجان و شور جنسی که در شروع یک رابطه وجود دارد، پایدار نیست. در واقع یک سری عوامل هورمونی هستند که باعث این شور و هیجان زیاد و احساسات عاشقانه می شوند. برای عده ای از افراد، وقتی این شور و احساس فروکش می کند و به احساساتی یکنواخت و رابطه ای چند لایه ای تغییر ماهیت می دهد، تبدیل به یک معضل می شود؛ آن ها خسته و دلزده شده و مجددا به دنبال آن احساس و هیجان می گردند .
۵٫ انتقام خیانت همسرشان را می گیرند
برخی از افراد احساس می کنند تنها راه واکنش نشان دادن به خیانت همسرشان این است که خودشان نیز به او خیانت کنند. یک جور هایی این مقابله به مثل، آرام شان می کند. البته فایده ای هم ندارد. چون فقط مشکل را پیچیده تر می کند، زیرا هنوز بابت خیانت همسرشان عصبانی و آزرده هستند و احساسات ضد ونقیضی که در رابطه با خیانت خود پیدا می کنند غذاب شان می دهد .
۶٫ مونوگامی یا تک همسری به دردشان نمی خورد
هر چند در بسیاری از فرهنگ ها اینطور به نظر می رسد که پدیده ی چند همسری یا غیر تک همسری مجاز و پذیرفته است، اما اتفاقی است که کمتر می افتد. با این وجود همیشه افرادی هستند که درک نمی کنند مشکل این است که تک همسری مناسب آن ها نیست. این افراد به دلایل گوناگونی جذب خیلی ها از جنس مخالف می شوند و طالب روابط متنوع هستند. آن ها وقتی در رابطه ی تک همسری قرار می گیرند، دچار فومو (FOMO) یا ترس ِ. از دست دادن می شوند و احساس می کنند در دام افتاده اند یا خفه و سرکوب شده اند! این افراد نسبت به آن هایی که مشکلی با تک همسری ندارد خیلی بیشتر دست به خیانت می زنند .
۷٫ فکر می کنند لایق رابطه ای به این خوبی با همسرشان نیستند !
این افراد سعی می کنند خودشان یا رابطه شان را خراب کنند. اینگونه آدم ها وقتی همه چیز «خوب و روبراه» است خیانت می کنند! چون تا حدودی فکر می کنند لایق رابطه ای خوب و صمیمی نبوده و برای همین با خیانت کردن می خواهند کارشکنی کنند یا خودشان را خراب کنند. برخی از این افراد ترس از صمیمیت و وابستگی دارند و احساس می کنند همه ی این ها از سرشان زیادی است !
۸٫ از تعهد و مسئولیت می ترسند
افرادی که ترس از تعهد دارند هر وقت ببینند رابطه شان به مرحله ای رسیده که باید به مرحله ی بعد بروند دست به خیانت می زنند. فشار ِ. تعهد معمولا بیشتر درونی است تا از طرف همسر. جوامع تک همسری، چارجوب زمانی ناگفته ای برای حرکت رابطه قدم به قدم به سمت جلو دارند. وقتی افراد در زمان مناسب و درست خود نتوانند رابطه ای را به مرحله ی بعد پیش ببرند، احساس ناراحتی خواهند کرد .
مثلا والدین ممکن است بپرسند:«شما کی قرار است ازدواج کنید؟» یا « وقت آن نشده که تصمیم جدی تری برای رابطه تان بگیرید؟!» یا مثلا توصیه کنند که اگر تصمیم به ازدواج یا تشکیل خانواده داری، ممکن است دیر شود ! ازدواج و تشکیل خانواده معمولا در بیشتر فرهنگ ها چارچوب زمانی خاصی دارد، یا دست کم برای دختر ها اینطور است. اگر می خواهید فرزندانی داشته باشید، این را می دانید که ساعت بیولوژیکی بدن تان چیزی نیست که متوقف شود تا شما تصمیم خود را بگیرید! مگر اینکه انتخاب کنید اصلا بچه دار نشوید !

خیانت کردن

با دلایل اصلی خیانت کردن آشنا شوید

بعضی ها ممکن است فکر کنند با قرار گرفتن در یک رابطه ی جدید شاید بتوانند شور و هیجان اولیه را به زندگی با همسر خود برگردانند، اما این یک استراتژی نفرت انگیز است که به ندرت اثر می کند .
اگر شما هم جزو افرادی هستید که انگار نمی توانید دست از خیانت کردن بردارید، نکاتی برای تان داریم:. ببینید چرا خیانت می کنید
شاید برای پیدا کردن علت خیانت تان نیاز به کمک داشته باشید بنابراین فرصت خوبی است که به یک مشاور مراجعه کنید تا او در درک دلیل رفتارتان به شما کمک کند.. ببینید آیا واقعا می خواهید دست از خیانت کردن بردارید
اگر واقعا از ته دل تان قصد کنار گذاشتن این رفتار ها را نداشته باشید هر اقدامی بیفایده است. اگر واقعا چنین طرز فکری دارید، کمی وقت صرف کنید و در مورد کردار شناسی غیر تک همسری مطالعه و جستجو کنید. خیانت کردن، غیراخلاقی و غیر اصولی است .
همسری اصول خودش را دارد و یک نوع نیست.. اگر رفتارتان را نمی توانید تغییر دهید، به عواقب خیانت برای خودتان و همسرتان بیشتر فکر کنید
آیا مشکلی با این پیامد ها ندارید؟ اگر واقعا اینطور نیست، برای تغییر رفتارتان از یک مشاور حرفه ای کمک بگیرید یا سعی کنید در مورد الگو های ارتباطی متفاوت با همسرتان گفتگو و مذاکره کنید .

آیا خیانت آخر راه است؟

برای حل مشکل خیانت زوج ها نکته مهم این است که این مشکل را یک طرفه نمی توان حل کرد و برای ریشه یابی و حل این مشکل هر دو زوج باید حضور داشته باشند. باید دو طرف را وارد حل مسئله کرده و به زن و شوهرها کمک کنیم تا نیازهای روانی و جسمانی خود را شناسایی کنند و آن را با شریک زندگی خود در میان بگذارند و آنها نباید تنها از جنبه احساسی نگاه کنند. به علاوه اگر فردی خیانت کند، نمی توانیم بگوییم که فقط به دنبال تفریح بوده است چراکه ممکن است پشت این رفتار او علت های زیادی باشد. مثلا در برخی موارد، احساس افسردگی و نیاز به توجه بیشتر می تواند منشا این رفتار باشد. برای همین ریشه یابی می تواند تاثیرگذار باشد. برخی تصور می کنند باید طعم تلخ دارویی را که به آنها خورانده شده، به همسرشان بخورانند تا متوجه اشتباه خود و آنچه بر سر همسرشان آمده، شوند. غافل از اینکه این کار قبل از هر کسی خودشان را از پا درمی آورد. باید بررسی شود که آیا خیانت به دلیل مشکلات درون فردی اتفاق افتاده است یا برون فردی؟

در مقابل خیانت همسر چه باید کرد؟

اولین قدمی که افراد باید در صورت مواجهه با خیانت انجام دهند یک رفتار منطقی است، یعنی سعی کنند کنترل خود را حفظ کنند و سریعا اقدام به تصمیم گیری نکنند. بعد از آن به دنبال یک مشاوره خوب باشند تا بتوانند این مشکل را با آن درمیان بگذارند. مسئله بعدی ریشه یابی علت خیانت است، چرا که در برخی اوقات ممکن است در بروز چنین مشکلی هر دو نفر مقصر باشند. خودش هم، در این خیانت مقصر بوده باشد؛ زیرا خیانت در بیشتر مواقع یک رابطه دو طرفه است و هر یک از زوجین در بروز آن به اندازه خود مقصرند. برای همین بهتر است با کمک یک مشاوره خوب بررسی شود. اول باید تصمیمی عاقلانه گرفت. گاهی اوقات فرد تصمیم می گیرد از همسر خود جدا شود و طلاق بگیرد. گاهی هم فرد تصمیم می گیرد میدان را خالی نکند. با این حال درنهایت یک مشاوره و رفتار سنجیده می تواند از آسیب های احتمالی جلوگیری کند .

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=66391

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0