تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024
0

هرکه خال صورتش بیش واقعا سلامتش بیشتر ؟

هرکه خال صورتش بیش واقعا سلامتش بیشتر ؟

محققین دریافته اند کسانی که خال های بیشتری دارند سلامتی استخوان هایشان بیشتر است و روند پیری در آنها دیرتر اتفاق می افتد.

هرکه خال صورتش بیش واقعا سلامتش بیشتر ؟

رابطه خال روی صورت و سلامتی بدن 

خال های پوستی با تاخیر پیری در ارتباط است. دانشمندان می گویند که خال های پوستی فراوان می توانند شما را جوان تر نگه دارند.

محققان کالج کینگز لندن دریافتند که خال ها نه تنها می توانند به معنای پوست جوان تر باشند، بلکه به معنای تراکم استخوان بهتر نیز می باشند.

آن ها گفتند که سلول های افرادی که خال های زیادی دارند، دارای ویژگی هایی هستند که به آن ها اجازه تجدید حیات بیشتری می دهند با این حال, ممکن است خال های زیاد با میزان بالای سرطان, هم پوستی و هم انواع دیگر مرتبط باشد. 

بیشتر افراد بین ۳۰ و ۴۰ خال دارند, اما بعضی از افراد ۶۰۰ تا خال هم دارند. 

مجموعه ای از مطالعات انجام شده توسط تیم کالج کین و یک متخصص پوست که نتایج آن را در این بخش از سلامت نمناک آورده ایم , به رابطه بین تعداد خال ها و دیگر ویژگی های فیزیکی توجه کردند. وقتی دارای تعداد زیادی خال هستید، متوجه شدیم که آن ها باعث کاهش روند پیری می شوند.

فواید خال در بدن

خال زیاد و تاثیراتش بر سلامتی

فواید خال و تاثیراتش بر سلامتی و زیبایی

ابتدا دکتر باتایلی مشخص کرد که افراد با تعداد زیادی خال نسبت به برخی از تاثیرات پیری پوست, مانند چین و چروک ها و لکه ها، واکنش و حساسیت کمتری نشان می دهند.

 آخرین مطالعه در بین ۱٫۲۰۰ دوقلو نشان داد که تعداد خال های بالا نیز به این معنی است که اینها با سن، با کاهش تراکم استخوان مرتبط است که می تواند به معنی خطر کم تر داشتن بیماری استخوانی و شکستگی استخوان در آینده همراه باشد. 

آن هایی که بیش از ۱۰۰ خال داشتند, نیمی از احتمال ابتلا به پوکی استخوان را به نسبت افرادی که ۲۵ خال دارند، داشتند. 

این مطالعه همچنین نشان داد که افرادی با تعداد خال زیاد، دارای تراکم استخوانی بیشتر و شانس پایین تری برای پوکی استخوان در زندگی خود در مقایسه با افراد با خال های کوچک یا کم تر هستند.

تعداد خال بالا

ارتباط خال و سلامتی استخوان ها

رابطه بین خال های صورت و سلامتی بدن

رده سنی:

دلیل این پیوندها مشخص نیست, اما محققان متوجه شده اند که افراد با تعداد زیادی خال در رشته های DNA شان در هر سلول که کد ژنتیکی خود را حمل می کنند, تفاوت دارند.

 بخش هایی در انتهای این رشته ها که تلومرها نامیده می شوند و به طور موثر یک تایمر شمارش معکوس را که بر تعداد دفعاتی که یک سلول می تواند برای تولید سلول های جدید تقسیم کند، تشکیل می دهند.

 هرچه تلومر بلندتر باشد, تقسیمات سلولی بیشتر می تواند در طول عمر انجام شود و خال های بیشتر با تلومرها طولانی تر مرتبط هستند.

 تعداد خال بالا به طور مستقیم با تلومرها طولانی تر و تلومر بلندتر پوست, استخوان ها, ماهیچه ها, قلب و چشم ها مرتبط است و آنها را از اثرات پیری محافظت می کند.

تاخیر در روند پیری

خال و سلامتی چه ربطی به هم دارند؟

خال و فوایدش برای سلامتی

برخی افراد دو خال دارند, برخی افراد ۶۰۰ خال دارند, اما وقتی شما تعداد زیادی خال دارید, دانشمندان متوجه شدند که دیرتر پیر می شوید. ” 

” ما یک سیستم DNA در طول میلیون ها سال تکامل تولید کرده ایم – فکر نمی کنیم تولید کرمی که بتواند آن را تغییر دهد آسان باشد. ” 

این متخصص گفت که مکانیسم مقابله با پیری می تواند یک تجارت باشد که به طول عمر بدون بالا بردن خطر سرطان منجر شود.

ارتباط خال با سرطان

آیا سلامتی ربطی به خال های صورت و بدن دارد؟

ارتباط خال و سلامتی

آن هایی که بیشتر تقسیم سلولی دارند و به ظاهر جوان ترند, ممکن است خطر سرطان را افزایش دهند. 

” به عنوان یک متخصص بالینی, وقتی با تعداد زیادی خال روبرو می شوم, به طور خودکار می خواهم درباره سابقه فامیلی آن ها بدانم, سپس می توانم در مورد پیش گیری فکر کنم. 

این فقط ملانوما نیست, بلکه سرطان های رایجی مانند سرطان سینه و کولون نیز هست. 

خال ها توضیح زیادی درباره سلامت فرد می گوید. توجه محققان به خال ها، جلوه قابل مشاهده بسیاری از فواید سلامتی مانند سالمندی آهسته است. 

محققان همچنین هشدار می دهند که افراد با تعداد خال بسیار زیاد، احتمال بالاتری در سرطان پوست و روده بزرگ دارند. 

این تنها سرطان پوست نیست، بلکه سرطان های بیشتری مانند سرطان پستان و روده بزرگ نیز وجود دارد.” وی همچنین می افزاید که تنها ۵۰۰۰ مورد سرطان پوست در سال در مقایسه با ۳۹۰۰۰ مورد سرطان روده وجود دارد.

 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=19771

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0