تاریخ : دوشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۳ Monday, 9 September , 2024
1

مفهوم حریم خصوصی در زندگی مشترک

مفهوم حریم خصوصی در زندگی مشترک

زن و شوهری که زندگی عاشقانه خود را با هم آغاز میکنند باید حریم هایی را در زندگی رعایت کنند تا بتوانند آرامش را تجربه کنند.

مفهوم حریم خصوصی در زندگی مشترک

راههای حفظ حریم خصوصی در زندگی مشترک

حفظ حریم خصوصی این نیست که هر یک از دو طرف میتوانند فقط برای خودشان تصمیم بگیرند‎.

وقتی دو نفر وارد زندگی زناشویی می شوند، بخش هایی از زندگی خود را با دیگری به اشتراک گذاشته اند. پس حق دارند از آن چه در زندگی همسرشان است اما روی زندگی خودشان هم تاثیر خواهد گذاشت، باخبر شوند. مثلا تصمیم های مالی، ارتباطات اجتماعی، آن چه به بچه ها مربوط می شود.

زندگی مشترک، یعنی یک قرارداد محکم بین دو نفر برای به اشتراک گذاشتن زندگی هایشان. این قرارداد تعهد سنگینی است که متاسفانه گاهی آدم ها آن رافراموش می کنند یا آن قدرها جدی نمی گیرند. در این قرارداد، دو نفر متعهد می شوند که وارد رابطه دیگری نشوند و کاری نکنند که به ضرر و زیان و آسیب همسرشان بیانجامد. همسران متعهد می شوند که با هم کشتی زندگیشان را به مقصد برسانند، مقصدی که اغلب خوشبختی افراد دیگر، یعنی فرزندان هم بدان وابسته است. خارج شدن از این تعهد برای همه خانواده عواقب سنگینی دارد.

از طرف دیگر، بحث حریم خصوصی حسابی داغ است. در واقع، در دنیای مدرن و فناوری که برای اغلب همسران جدید است، هنوز تعریف درست و بدیهی از این حریم خصوصی وجود ندارد. ما هیچوقت نزد والدینمان یا در مدرسه یادنگرفته ایم حریم خصوصی دقیقا چیست،

چطور باید از حریم خصوصی خودمان محافظت کنیم و کجا، حریم خصوصی دیگری به من مربوط می شود و این ارتباط تا چه حدی هست. این است که گاهی، حفظ حریم خصوصی با شکستن تعهد قاطی می شود. معادل های مجازی آنچه در زندگی واقعی خیانت نام می گیرد، ناپسند دیده نمی شود و به همان اندازه هم خطرش جدی گرفته نمی شود.

حفظ حریم خصوصی بدان معنا نیست که هر یک از دو طرف می توانند بدون در نظر گرفتن دیگری و فقط برای خودشان تصمیم بگیرند. حریم خصوصی بدان معنا نیست که می توانند روابطی داشته باشند که همسرشان از آن ها بی خبر باشد یا این که دست به کارهایی بزنند که زندگی خانواده را به خطر می اندازد، مانند مصرف مواد مختلف، مشارکت در جرم، مشارکت در رفتارهای پرخطر و … مرز باریکی است بین تلاش برای حفظ حریم خصوصی طرفین و در عین حال، مشارکت داشتن در هر آن چه به زندگی دو طرف گره خورده است.

خط قرمز:پنهانکاری و فریب

این که لازم نیست دو طرف در زندگی مشترک از همه چیز زندگی هم باخبر باشند، معنایش این نیست که یکی می تواند یک سری از چیزها را پنهان کند. پنهانکاری و تلاش برای مخفی نگاه داشتن، معمولا به این دلیل است که فرد می داند مورد مخالفت و سرزنش قرار می گیرد یا این که زندگی زناشویی اش به مخاطره می افتد. وقتی برای این پنهانکاری، دروغ و فریب به مجموعه اضافه شود، احتمال آسیب بالا و بالاتر می رود.

حریم خصوصی

حریم خصوصی در زندگی مشترک

بخش های مشترک حریم ها

وقتی دو نفر وارد زندگی زناشویی می شوند، بخش هایی از زندگی خود را با دیگری به اشتراک گذاشته اند. پس حق دارند از آن چه در زندگی همسرشان است اما روی زندگی خودشان هم تاثیر خواهد گذاشت، باخبر شوند. مثلا تصمیم های مالی، ارتباطات اجتماعی، آن چه به بچه ها مربوط می شود، تصمیم هایی که به راحتی خانواده مربوط می شوند، مانند این که کجا زندگی کنند یا این که منبع درآمد طرف مقابل چیست.

پس، از یک طرف، حد و مرز حریم خصوصی خود و طرف مقابلتان را تعریف کنید. مرزهایی که واقعا شخصی هستند را از آن چه روی زندگی طرف مقابلتان اثر می گذارد مجزا کنید و نگاه یکسانی به آن ها نداشته باشید.

یادتان باشد حریم مشترک شما با همسرتان کجا است، به عنوان راهنما، بدانید هر آن چه روی زندگی همسرتان هم تاثیر بگذارد، حریم مشترک هر دو حساب می شود. شاید شما بخواهید خودتان در موردش تصمیم بگیرید، مثلا تصمیم به تغییر شهر زندگی، اما دست کم همسرتان حق دارد بداند و باید به او هم به اندازه خودتان حق بدهید تصمیم خودش را داشته باشد.

از قدیم گفته اند، آن چه برای خودت می پسندی برای دیگری هم بپسند. در مورد حفظ حریم ها، هر جا شک کردید که حریم خودتان به تنهایی است یا نه، تصور کنید اگر همسرتان جای شما بود چه انتظاری داشتید؟ همان را انجام دهید.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=67868

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0